Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Yurtdışı İş İlanları

ABD Kaliforniya’da imalat sorumlusu alımı yapılacak!

ABD Kaliforniya’da bulunan üreti tesisinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu imalat sorumlusu alımı yapılacak. Personel alımına ilişkin başvuru şartları, başvuru linki ve diğer tüm detaylar aşağıda verilmiştir.

Yer: San Leandro, Kaliforniya

Aranan Meslek: İmalat Sorumlusu

ARANAN KOŞULLAR

İmalat veya Üretimle ilgili deneyim

Lise diploması/GED veya eşdeğeri deneyim

Tercihen tıbbi cihaz, ilaç veya biyoteknoloji endüstrisinde temiz oda montajı veya İmalatında veya eşdeğer eğitim ve deneyim kombinasyonunda deneyim.

FDA veya Kema denetimlerinde deneyim

BİLGİ VE BECERİLER:

Çizimleri okuyabilme.

İyi Üretim Uygulamalarını (GMP) ve İyi Dokümantasyon Uygulamalarını (GDP) anlar

Takım oyuncusu olmalı ve iş arkadaşlarına yardım sağlama isteğini ve yeteneğini gösterebilmelidir.

Meslektaşlar, denetçiler, üretim mühendisleri, depo yöneticileri ve liderlerle açık ve etkili bir şekilde iletişim kurabilme. İngilizce yazılmış ve konuşulan talimatları ve toplu kayıtları anlayabilir.

Etkili sözlü ve yazılı iletişim becerileri

Ayrıntılara çok dikkat etme yeteneği.

Temel bilgisayar becerileri

li>Temel matematik problemlerini çözme becerisi

Makinelerin her bir istasyonunu tanımlayabilir.

FİZİKSEL GEREKSİNİMLER/YETENEKLER:

25 kilo kaldırabilmelidir. Birkaç saat dayanabilmelidir. İş, tekrarlayan kol/bilek hareketlerini içerebilir.

Kimyasallar veya reaktiflerle doğrudan çalışma, bunlarla temas etme veya bunlarla temas etme yeteneği.

Bu açıklamadaki ifadeler, tipik unsurları, kriterleri ve yapılan genel çalışmaları temsil eder. Bu iş için tüm sorumlulukların, görevlerin ve becerilerin kapsamlı bir listesi olması amaçlanmamıştır.

İŞ BAŞVURUSU

Bağlantıyı kullanarak şimdi başvurun ve özgeçmişiniz 24 saat içinde değerlendirilecektir! İş başvurularınız için aşağıda verilen linki kopyalayıp aratınız ve açılan sayfa üzerinden online iş başvuru kaydınızı tamamlayınız.

Başvuru Linki: https://www.michaelpage.com/job-apply/enterprise-data-management-developer-remote/ref/1533059?utm_campaign=Recruitics&utm_medium=cpc&utm_source=monster&rx_c=recruitment-consultant-campaign&rx_campaign=monster200&rx_group=113677&rx_job=1533059&rx_medium=cpc&rx_r=none&rx_source=Monster&rx_ts=20210624T092039Z&rx_viewer=106072b0d4fe11eb9c73f72b2e552bd88db92e15d9004e9489f06fd36769586f

ŞİRKET HAKKINDA BİLGİ EDİNİN

Cepheid olarak, daha hızlı ve daha doğru teşhis testleri yoluyla sağlık hizmetlerini iyileştirme konusunda tutkuluyuz. Ekibimizin bir üyesi olarak, kariyer büyümesini ve gelişimini destekleyen bir ortamda küresel ölçekte anında, ölçülebilir bir etki yaratacaksınız. Misyonumuz, bizi her günün her anında dünyanın en karmaşık sağlık sorunları için çığır açan hızlı çözümler geliştirmeye yönlendiriyor.

Çalışanlarımız, fikir ve inovasyondan sağlık hizmetleriyle ilişkili enfeksiyonlar, cinsel sağlık, kritik bulaşıcı hastalıklar, viroloji ve onkoloji uygulamalarında yaşamı değiştiren gelişmelerin geliştirilmesi ve sunulmasına kadar moleküler teşhisin her aşamasında yer almaktadır.

 

Bu önemli iş sadece düşünmekten, yönlendirmekten ve basitçe yapmaktan fazlasını gerektirir – üçünü birden gerektirir. Hayal gücüyle, inisiyatifle ve mümkün olduğunu düşündüklerinden daha fazlasını başararak tüm benliklerini işe koymaya istekli insanları gerektirir.

Danaher şirketler ailesinin bir parçası olarak Cepheid’deki çalışmalarımız, küresel bir bilim ve teknoloji yenilikçisi tarafından desteklenmektedir. Danaher’in rakipsiz liderlik eğitimi ve profesyonel gelişim programlarına ek olarak, bu ilişki sektörler ve markalar arasında genişletilmiş kariyer fırsatları da sağlar. Birlikte, ortak bir amaç için birleştik: Hayatın Potansiyelini Gerçekleştirmeye Yardımcı Olmak.

Danaher Corporation ve tüm Danaher Şirketleri, nitelikli başvuru sahiplerini ırk, renk, ulusal köken, din, cinsiyet, yaş, medeni durum, engellilik, gazilik durumu, cinsel yönelim, cinsel kimlik veya kanunla korunan diğer özelliklere bakmaksızın değerlendiren fırsat eşitliği işverenleridir. .