Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SON DAKİKAYurtdışı İş İlanları

Almanya belirtilen mesleklerden işçi ve sağlık personeli alımı yapacak!

Almanya’da bazı mesleklerden işçi bulma sorunları yaşanıyor. Bu bağlamda Türkiye’den 46 farklı meslek gurubundan Almanya’da daimi olarak istihdam edilmek üzere işçi alımı yapılacağı belirtildi. Belirtilen meslekler arasında hemşire, hasta bakıcı, tesisat ustası, elektrikçi, inşaat ustası, garson, şoför, güvenlik, teknik hizmet elemanları, anaokulu öğretmeni ve daha birçok meslekten personel alımı yapılacak.

Alınacak sağlık personelleri ve işçiler, Almanya’da bazı kamu kurum ve kuruluşlar ile birlikte özel sektörde faaliyet yürüten kurumsal şirketlerde görevlendirileceklerdir. Bu belirtilen meslekler ile ilgili yapılan maaş açıklamasında, en düşük maaşların 3 bin Euro’dan başlayacağı belirtilirken, bazı meslekler için başvuru yapacak olan adaylara barınma imkanları da sunulmaktadır.

Peki, Almanya’da çalışmak için nereye başvuru yapmak gerekiyor? Almanya güncel iş ilanları için nereye başvurulur? En fazla hangi mesleklerden personel alımı yapılıyor? İşte detaylar…

Almanya’nın hemen her alanda kalifiye eleman ihtiyacı olduğu vurgulanırken, önümüzdeki yıl ücretlerin daha artması ile bu sektörlerde ortalama brüt maaşlar 4000 Euro’yu bulacak.

HANGİ MESLEKLERDEN KAÇ PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Almanya’da acil olarak ofis işlerinde, teknik hizmetlerde, sağlık sektöründe, ticaret dağıtım ve satış işlerinde, yardımcı faaliyet işlerinde ve daha bir çok sektörden işçi alımı yapılacak olup, en fazla eleman aranan meslekler şöyle;

ALMANYA İŞÇİ ALIMI İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Almanya için geçerli olmak üzere şu anda 1.145.387 aktf iş ilanı bulunmaktadır. Bu ilanları görüntülemek hemen online başvuru yapmak için aşağıda link verilmiştir. Belirtilen linki aratarak hemen ilgili meslekten başvurunuzu yapabilir, şartları öğrenebilir, firma ile iletişime geçebilir ve çalışma süreci ile ilgili tüm detaylar konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Başvuru linki: https://jobs.meinestadt.de/