Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Satılık ikinci el araba ilanlarıSON DAKİKA

Yapı Kredi Bankası’ndan 120 bin TL’ye Renault Fluence Business 1.5 DCI 2011 model ikinci el otomobil!

Yapı Kredi Bankası kendi resi internet sayfası üzerinden satılık yeni otomobil ilanları yayınladı. Teklif usulü ile yapılan satışlarla ilgili olarak Yapı Kredi Bankası, 2021 model Renault Fluence Business 1.5 DCI otomobili 120 bin TL’den satışa çıkardı. Satılık araç ile ilgili verilen bilgilerde aracın motorunun çalıştığı ve sesinin normal geldiği belirtildi.

Peki, Yapı Kredi Bankası’ndan satılık bu aracın genel özellikleri nelerdir? Bu araç nerede ve nasıl alınır? Bankadan satılık bu Renault Fluence model aracın hasar kaydı var mı? Kaportasında boya var mı varsa nerelerinde ne kadar var? İşte detaylar…

Bankalar icra yolu ile almış oldukları araçları kendi sitesi üzerinden teklif usulü ile satıyor. Bu bağlamda Yapı kredi Bankası 2021 model gümüş gri renkli Renault marka Fluence Business 1.5 DCI model aracı muhammen bedel olarak 120.000 Türk Lirasına satışa koydu.  Bu araç teklif usulü ile satılacak olup bu araca hemen teklif vermeniz ve aracın genel durumu hakkında bilgi almak için aşağıda link verilmiştir.

Yapı Kredi Bankası’ndan 120 bin TL’ye Renault Fluence Business 1.5 DCI 2011 model ikinci el otomobile teklif vermek için BURAYA TIKLAYINIZ

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir