Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

Bodrum’da denize sıfır olan ormanlık alanların yanması oldukça düşündürücü!

Bodrum’da Titanic otelin yakınlarında bulunan ve özellikle denize sıfır olan ormanlık alanların yanması oldukça düşündürücü. Neden düşündürücü derseniz, bundan tam 13 yıl önce videoda görmüş olduğunuz Titanic otelin yerinde ormanlık alan vardı ve orası yakıldı. O otelin üzerine inşa ettiği ormanlık alan yandığında yine AKP hükümeti basın açıklaması yapmış ve bu yanan bölgelere asla imar izni verilmeyeceğini açıklamıştı. Çok değil, aradan 2-3 sene sonra, vatandaş acılarını unutmaya başlayınca hemen o bölgeyi imara açtılar ve şu anda gördüğünüz Titanic otel inşa edildi.

Son olarak Bodrum’da yine aynı bölgelerde orman yangını çıktı ama her ne hikmetse, yine videoda gördüğünüz üzere tepenin denize bakan kısmı, denize sıfır olan cephesi yanmış. Tepenin hemen arkasında ki ormanlık alana hiç yangın sıçramamış. Ayrıca yanan yerlere dikkatlice bakıldığında sanki yangın özellikle sahil şeritlerinden çıkarılmış ve tam tepenin sınır şeridinde bitmiş… Umarız bir kez de olsa AKP hükümeti sözünde durur ve birilerinin cebi dolacak diye bu güzelim doğayı da betonlarla mahvetmeye kalkışmaz…