Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

9 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla bir Afganlı tutuklandı!

İstanbul Bağcılar'da 17 yaşında ki bir Afgan uyruklu gencin 9 yaşında ki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Bakkala giden çocuğu takip ettiği ve sonrasında cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Afganlı genci, mahalle sakinleri linç etmeye çalıştı. Polisin müdahalesi ile son anda linç olmaktan kurtulan Afganlı genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olay, dün İstanbul’un ilçelerinden olan Bağcılar’da Kemalpaşa Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, sokaktaki bir apartmanın bodrum katında yaşayan ve Afganlı oldukları iddia edilen 4 yabancı uyrukludan A.M. (17) isimli kişi, bakkaldan eve dönen 9 yaşındaki E.B.’yi taciz etti.

E.B., şüphelinin kendisini arkasından apartmana girerek takip etmesi üzerine yengesinin yanına giderek taciz edildiğini söyledi. Yenge Gülnaz B., yabancı uyrukluların kaldığı bodrum katına giderek kimin taciz ettiğini sordu.

Gülnaz B.’nin bağırmaları üzerine mahalleli sokağa döküldü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Bu sırada evde bulunan 4 yabancı uyrukludan 3’ü binanın arkasından kaçtı.

Polis ekipleri, evde bulunan M.A’yı zırhlı araca aldı. Mahalle sakinlerinin gözaltındaki şüpheliyi linç etme girişimine polis ekipleri engel oldu. M.A. ise polis merkezine götürüldü. Daha sonra ekiplerin gözaltına aldığı A.M. polis merkezindeki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

“‘BENİ ELLE TACİZ ETTİ’ DEDİ”

Taciz edildiği iddia edilen küçük çocuğun yengesi Gülnaz B., “Çocuk bakkaldan geldi yukarıya. ‘Yenge sana bir şey söyleyeceğim’ dedi. ‘Ne oldu’ dedim, ‘beni elle taciz etti, binanın içine girdi. Arkamdan geldi’ dedi. Aşağı indim cama vurdum. Çocuk beyaz giydiğini tarif etmişti. İçeride 4 kişilerdi. Türkçe bilene söyledim, ‘beyaz kıyafetli kim’ dedim. Çıkarmadılar dışarı, o anda üstünü değiştirmeye çalıştılar. Sesime mahalleli toplandı” şeklinde konuştu..

“BİZİM ÇOCUĞUMUZ AKILLIYDI”

9 yaşındaki E.B.’nin kuzeni olan Elif Ş. de “Kim bilir binlerce çocuğa taciz edildi; ama o çocuklar sessiz kaldı. Bizim çocuğumuz akıllıydı geldi söyledi. Kimse susmasın” diye konuştu. Polis ekiplerince gözaltına alınan M.A.’nın Pakistan uyruklu olduğu belirlendi.

Yabancı uyruklu şüpheli M.A., ‘çocuğa cinsel taciz’ suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Şüpheli M.A. emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık tarafından ifadesi alınan M.A. ‘çocuğa cinsel taciz’ suçundan tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

İFADESİNDE SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Yabancı uyruklu M.A. savcılığa verdiği ifadede suçlamaları kabul etmediğini belirterek yakalanmış olduğu evde misafir olduğunu, o evde yaşamadığını, 9 yaşındaki E.B.’yi tanımadığını ve o gün hiç bakkala gitmediğini söylediği öğrenildi. Ayrıca taciz edilen kızın yengesinin söylediği gibi üzerinde beyaz giysi olmadığını da ifade etti.