Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

15 Temmuz davasını kimler sulandırdı?

GAMZE TAŞCIER (Ankara Milletvekili) – Aslında konuşmamda da ifade ettim, niyetimiz sulandırmak değil, başka 15 Temmuzların olmaması için ve sürekli kandırıldığınız için sizi uyarmak ama “sulandırmak” diyorsanız eğer, ben bu 15 Temmuz darbe girişimi davasını kimlerin sulandırdığını sayayım.

Bankaya ev kirasını yatıranları ihraç ederken aynı bankadan milyonlarca kredi çekip boğaz manzaralı yalı alanları kanal kanal gezdirenlerdir; bu darbeyi Allah’ın lütfu olarak görenlerdir; darbenin en önemli isminin kardeşini başdanışman yapandır; “Siyasi ayağını araştırmayalım.” diyenlerdir; kumpasların savcılığını yapanlardır; darbeyi ve OHAL’i fırsata çevirip hakkını arayan madenciye, hakkını arayan öğrenciye OHAL uygulamaktır; aynı menzile yürüyenlerdir ve FETÖ borsasını kuranlardır; “Ne istediniz de vermedik.” diyenlerdir. Böyle bağırarak çağırarak geçmişinizi silemezsiniz. Sizlerin FETÖ’yle ilgili nasıl övgüler dizdiğinizi… Daha bugün ya, Fetullah Gülen’e, FETÖ’ye şiir yazanları TRT’ye yönetici olarak atadınız; siz neden bahsediyorsunuz? Ama şunu söyleyeyim: Eğer çiğ yemediyseniz karnınız neden ağrıyor, neden bu kadar bağırıyorsunuz?

Gelin, eğer gerçekten kendinize güveniyorsanız, eğer “Bunların hesabını verebiliyorum.” diyorsanız bu önergeye de “Evet.” dersiniz.