Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ekonomi

Halkbank’tan 200 Bin TL’ye kadar nefes kredisi verilecek!

Halkbank tarafından yeni bir kredi kampanyası başlatıldı. Halkbank TOBB ve KGF arasında imzalanan protokol kapsamında 200 Bin TL’ye kadar nefes kredisi verilecek! Peki, kimler bu krediden faydalanabilir? Kredi limiti ne kadar? Kredi türü, vadesi ve geri ödeme şekli nasıl? Krediye uygulanacak faiz ve komisyon oranları nedir? İşte detaylar…

NEFES KREDİSİ

Halkbank tarafından başlatılan nefes kredisi kampanyası ile ilgili olarak yapılan açıklamada ‘’ Bankamız ile TOBB ve KGF arasında imzalanan protokol kapsamında, TOBB’a bağlı Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası ve Ticaret Borsalarına kayıtlı firmaların, işletme sermayesi ihtiyaçlarının Hazine destekli KGF Kefaleti ile uygun şartlarla karşılanması amacıyla TOBB Nefes Kredisi 2021 oluşturulmuştur. Kredi başvurunuzu, 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren tüm Şubelerimiz aracılığıyla gerçekleştirilebilirsiniz’’ denildi.

1 -TOBB Nefes Kredisi’nden Kimler Faydalanabilir?

TOBB’a bağlı oda ve borsa üyesi olup, kesinleşmiş son mali yıl cirosu 10.000.000 TL’yi aşmayan gerçek ve tüzel kişi işletmeler krediden faydalanabilecektir.

Oda ve borsaların üyesi olsa dahi Tarım Kredi Kooperatifleri, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri, kuyum ticareti ile iştigal edenler ve kıymetli maden aracı kuruluşları, kıymetli maden ticareti ile iştigal eden diğer firmalar ve Faktoring Şirketleri bu krediden faydalanamayacaklardır.

2 -Kredi Limiti

Kredi limiti, firmanın kesinleşmiş son mali yıl cirosuna göre aşağıdaki şekilde belirlenecektir.
Azami 50 bin TL maksimum 200 Bin TL’ye kadar kredi talep edilebilir.

3 -Kredi Türü, Vadesi ve Geri Ödeme Şekli

Kredi, TL işletme kredisi şeklinde kullandırılacaktır.
Kredi vadesi, 6 Ay Anapara ve Faiz Ödemesiz Dönem olmak üzere toplam 18 Ay’dır.
Kredi geri ödemeleri, Aylık Eşit Taksitli şekilde yapılacaktır.

4 -Krediye Uygulanacak Faiz ve Komisyon Oranları

Kredi’ye yıllık %17,50 faiz oranı uygulanacaktır.
Kredi kullandırımı sırasında bir defaya mahsus %1,00 peşin kredi komisyonu tahsil edilmektedir.