Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kamu Haberleri

Kamuda çalışan tüm sözleşmeli personellerin kadroya alınması çalışması!

İktidar ortağı MHP’den tüm sözleşmeli çalışanları sevindirecek bir teklif geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Millet Vekili Ali Muhittin Taşdoğan, kamuda çalışan tüm sözleşmeli personelin kadroya alınması için yeni bir çalışma yapılması gerektiğini bildirdi. Konuyu TBMM gündemine taşıyan Taşdoğan şu açıklamalarda bulundu;

Kamuda kurumların özel kanunları uyarınca çalıştırılan idari hizmet sözleşmeli personel, 4924 sayılı Kanun’a göre çalıştırılan sözleşmeliler, 209 sayılı Kanun’a göre çalıştırılan kamu dışı aile sağlığı personelleri, 5393 sayılı Kanun’a göre çalıştırılan sözleşmeli personel, 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesi uyarınca çalıştırılan sözleşmeli personel, 4/C’den 4/B’ye geçen sözleşmeli personel ve 3+1 yıl zorunlu çalışmaya tabi sözleşmeli personel gibi 100 binlerce sözleşmeli çalışan bulunmaktadır. Hükûmetimiz geçtiğimiz yıllarda kamuda çalışan sözleşmelileri kadroya geçirerek güzel bir uygulamayı hayata geçirmiştir. Yine, aynı şekilde bir uygulamayla bu kez tüm sözleşmeli çalışanları kapsayacak şekilde bir kadro çalışması yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur.