Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

Yine bir imam yine yeni bir skandal! Kedilere mama ve su vermeyin

Yine bir imam daha yeni bir skandala imza attı. İstanbul Bağcılar Hazreti Osman Cami’nde Cuma namazı hutbesinde; İslamla asla bağdaşmayan, dahası Kuran’da açık ayetlere alenen şirk koşan sözde imamın sözleri büyük tepkilere neden oldu zira imam hutbeye çıkıp sokaktaki kedi ve köpeklere su ve mama vermeyin dedi. Gerekçe olarak ise; kedi ve köpeklerin kontrolsüz bir şekilde çoğalması ve kedi ve köpeklerin girdiği evlere meleklerin girmemesi… Böyle batıl bir inanca sahip insanların imamlık görevinde bulunması bırakın hukukun normlarına ters olmasını İslamın üstün hukukuna bile aykırı bir durumdur. Bakın, konu ile ilgili olarak Bağcılar Hazreti Osman Camisinin sözde imamı bakın ne diyor…

“Kedilerden bıktık, sokakta yürüyemez olduk, sokak kedilerine mama, su vermeyin. Her taraf kedi doldu. Mama, su koyup bunları çoğaltmayın, kedi köpeğin olduğu eve melek girmez” dedi. İmamın sözlerinin ardından Marmara Hayvan Hakları Federasyonu, Valiliğe verdiği dilekçede imamın görevden alınmasını talep etti. İyi de, sorun bu imamda değil ki… Sorun bu vicdasızları imam yapan zihniyette, yapıda… Kuran’ı bilmeyen, bilmediği içinde gerçek İslamiyeti bilmeyen, gerçek İslamiyeti bilmediği içinde Emevi ve Abbasi dinlerini Müslümanlık zanneden, Hristiyanlık, Yahudilik ve Şamanizm dininde olan birçok batıl inançları İslamda olduğunu zanneden bu kara cahil zihniyet, İslamiyeti karalamak için ellerinden geleni yapmaktan bir türlü vaz geçmiyor ve geçmeyecek…

Dilekçede şu ifadelere yer verildi:

”25.06.2021 tarihli Cuma namazında imam tarafından verilen beyanatlara yönelik namaza katılan halkın ifadelerine başvurularak soruşturma açılmasını, şayet imam böyle bir beyanatta bulundu ise GÖREVDEN ALINMASINI talep ediyoruz.

Aynı zamanda İl Hayvanları Koruma Kurulu üyesi olan İstanbul İl Müftülüğünce; yaz boyunca camilerde verilecek beyanat ve vaazlerde, ‘’hayvanlara “bir kap su bir kap yemek” verilmesinin, onlara merhamet ve şefkatle yaklaşılmasının İslam dinimizin gereği olduğunun anlatılmasını ve bu konuda Sevgili Peygamberimizin (s.a.v) ahlakı ile anılmasının örneklerle anlatılmasının sağlanmasını talep ediyoruz.

Müracaatımıza ilişkin 4982 sayılı yasa gereği bilgi ve cevap verilmesini emir ve müsaadelerinize saygılarımızla arz ederiz.”