Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Yurtdışı İş İlanları

Öğrenciler için TV ve podcast’lerle çalışmak ister misiniz?

StudentTorget’ın TV ve podcast editör kadrosuna katılmak isteyen öğrenciler arıyoruz.

Bu, üzerinde çalışmak isteyeceğiniz bir şeye benziyor mu? StudentTorget’ın TV editör kadrosu şimdi kendi TV haber odamızı kurduğumuz yeni bir girişim için haftada birkaç saat gönüllü olacak öğrenciler arıyor.

TV yazı işleri ekibi, raporlar, stüdyo röportajları, podcast’ler ve belki de sadece iyi bir fikriniz olan diğer özellik türlerinden her şeyi üretir!

Büyük hedefimiz, mümkün olduğunca çok sayıda insanın eğitimlerinde ve bir öğrenci olarak hayatta başarılı olmasını sağlayan içerik ve hizmetler yaratmaktır.

Bunu, yüz binlerce öğrenciye faydalı bilgiler, ilham, kaliteli içerik, uzman ipuçları ve öğrenciler için tüketici materyalleri için gerekenleri sağlayarak yapıyoruz. Finans ve yurt hayatıyla ilgili pratik şeyler veya sağlık, yaşam tarzı, motivasyon ve insanın eğitimleri sırasında karşılaştıkları zorluklara iyi çözümler ve iyi seçimler yapmalarına yardımcı olmak için çalışıyoruz.

Amaç, hizmetlerimizin bir bütün olarak Norveç’in 300.000 öğrencisinin biraz daha iyi bir öğrenci hayatına,  biraz daha iyi bir öğrenci ekonomisine sahip olmasını, iyi eğitim ve kariyer seçimleri yapmasını, başarılı olmasını sağlamaktır.

Hedefin ortalama olarak A almak mı, yoksa çalışmayı sadece standart sürede bitirmek mi olduğuna veya ilk etapta gerçekten seçmiş olmanız gereken çalışmayı seçmeye cesaret edip etmediğinize bakılmaksızın; bizler, sizin ve birçok öğrenci arkadaşınızın karşılaştığı zorlukları vurgulayan yazı işleri personeliyiz.

Başvuru linki: https://karrierestart.no/ledig-stilling/1674562