Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

İngiltere kripto borsası Binance’i yasakladı!

İngiltere Mali Davranış Otoritesi (FCA), kripto para borsası Binance’e, firmanın yetkilendirmeye sahip olmadığını söyleyerek ülkedeki herhangi bir düzenlenmiş faaliyeti durdurmasını emretti.

FCA açıklamasında, “Binance Markets Limited’in Birleşik Krallık’ta herhangi bir düzenlemeye tabi faaliyette bulunmasına izin verilmez. Bu firma daha geniş bir Grubun (Binance Grubu) parçasıdır.

FCA tarafından zorunlu kılınan zorunluluklar nedeniyle, Binance Markets Limited’in FCA’nın önceden yazılı izni olmaksızın şu anda herhangi bir düzenlemeye tabi faaliyette bulunmasına izin verilmemektedir.

Binance Group’taki başka hiçbir kuruluş, Birleşik Krallık’ta düzenlenmiş faaliyet yürütmek için herhangi bir Birleşik Krallık yetkilendirmesine, kaydına veya lisansına sahip değildir.

Binance Group, Birleşik Krallık müşterilerine Binance.com adlı bir web sitesi aracılığıyla bir dizi ürün ve hizmet sunuyor gibi görünüyor.

Genel olarak kripto varlıklara yatırım yapmak

Kripto varlıklara veya kripto varlıklarla ilgili ürünlere yapılan yatırımlardan yüksek getiri vaat eden çevrimiçi ve sosyal medyadaki reklamlara karşı dikkatli olun.

Kripto varlıklara yatırım reklamı yapan ve satan çoğu firma FCA tarafından yetkilendirilmemiştir. Bu, belirli kripto varlıklara yatırım yaparsanız, Finansal Ombudsman Hizmetine erişiminiz olmayacağı anlamına gelir veya Finansal Hizmetler Tazminat Planı işler ters giderse.

Bitcoin veya Ether gibi kripto varlıkları düzenlemesek de, belirli kripto varlık türevlerini (vadeli işlem sözleşmeleri, fark sözleşmeleri ve opsiyonlar gibi) ve ayrıca ‘menkul kıymetler’ olarak değerlendirdiğimiz kripto varlıkları düzenleriz – daha fazla bilgi edinin . Birleşik Krallık’ta bu ürünlerin reklamını yapmak veya satmak için bir firma tarafımızdan yetkilendirilmiş olmalıdır – firmanın yetkili olduğundan emin olmak için Kayıt sayfamızı kontrol edin . Ayrıca kaçınılması gereken firmalar için Uyarı Listemize de göz atabilirsiniz .

Düşündüğünüz ürün ve yatırım yapmayı düşündüğünüz firma hakkında daha fazla araştırma yapmalısınız. Firmanın bir Birleşik Krallık şirketi olarak kayıtlı olup olmadığını ve yöneticilerin adlarını öğrenmek için Companies House’a danışın. Başkalarının herhangi bir endişe bildirip yayınlamadığını görmek için şirketin adını, yöneticilerinin adlarını ve düşündüğünüz ürünü çevrimiçi olarak arayın.

Birdenbire sizinle iletişime geçilirse, hızlı yatırım yapmak için baskı yapılırsa veya kulağa gerçek olamayacak kadar iyi gelecek vaatlerde bulunulursa daima dikkatli olun.