Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Sağlık

Çocuklar için en iyi 5 güneş kremi

Çocuklar hassas bir cilde sahiptir ve güneş ışınlarından ekstra korumaya ihtiyaç duyarlar. Güneşin kendisi zararlı değildir ve çocukların vücudun önemli D vitamini üretmesi için cildinde belirli bir miktarda güneş ışığına ihtiyacı vardır. Ancak çok fazla güneş, güneş yanığına neden olabilir ve eğer çocukken kendinizi yakarsanız, gelişme riski vardır ve yetişkinlikte cilt kanseri riskini ortaya çıkarabilir. Bu nedenle, ebeveyn olarak etkili bir güneş koruyucu ile önlemeye dikkat etmeniz önemlidir. Çocuklar için en iyisi, vücudu mümkün olduğunca kaplayan giysilerdir ve sonra güneş şapkasını veya diğer baş korumalarını unutmamak gerekir. Çocukların cildi o kadar incedir ki, bir yaşından küçük çocukların hiç doğrudan güneş ışığına maruz kalmaması gerekir ve özellikle güneşin en güçlü olduğu gün ortasında gölgede veya kapalı mekanlarda bulunmaları önemlidir. Vücudun giysilerle kapatılamayan kısımları için güneş kremi gerekli bir ektir.

1 YAŞINDAN BÜYÜK ÇOCUKLARI İÇİN GÜNEŞ KREMİ

Bir yaşından büyük çocuklar için güneş faktörü (SPF) en az 30 olan bir güneş kremi tavsiye edilir.Çocuklar için birçok güneş kremi 50 veya 50+ güneş faktörüne sahiptir. SPF, Sun Protection Factor (Güneş Koruma Faktörü) anlamına gelir ve güneş kremi kullanmadan güneşte kalmanıza kıyasla güneşte ne kadar daha uzun süre kalabileceğinizin bir göstergesidir. Güneşten koruyucular güneş faktörü açısından 6–10 düşük, 15–25 orta, 30–50 yüksek ve 50+ çok yüksek koruma olmak üzere dört farklı kategoriye ayrılır.

GÜNEŞ KREMLERİNİN KULLANIMI

Birçok insanın yaptığı yaygın bir hata, çok az güneş kremi kullanmaktır. Normal büyüklükteki bir şişe bütün bir yaz boyunca dayanmamalıdır. İlkokul çağındaki bir çocuk her yağlandığında, vücudun her yerinde yeterince geniş bir güneş koruyucu tabakası için yaklaşık 30 ml gerekir. Bir gencin biraz daha fazla krem ​​kullanması gerekir, bir okul öncesi çocuğu biraz daha az. Banyodan veya güneşte birkaç saat oynadıktan sonra koruyucu tabaka ilave kremle de korunmalıdır. Tüm cildi yağlamak ve örneğin boyun, kulaklar, dudaklar veya eller ve ayakları unutmamak önemlidir.

Peki, çocuklar için en iyi güneş kremleri hangisi? Ebeveynler hangi kriterlere göre çocuklarına güneş kremi almalıdır? İşte, güneşten maksimum koruyan 5 popüler güneş kremi…

EN İYİ 5 GÜNEŞ KORUYUCU KREM

1 -Evy Sunscreen Mousse Kids SPF30

Bu güneş koruyucu sprey şişesi akıllıca tasarlanmıştır, böylece hava nüfuz etmez ve bu nedenle krem ​​​​kokmaz, ancak son uygulamaya kadar taze kalır. Püskürtme şişesi, hava girmeyecek şekilde akıllıca tasarlanmıştır ve bu nedenle krem, bozulmaz, ancak son uygulamaya kadar taze kalır. Sprey biraz vahşi ve kontrolsüz, ancak ortaya çıkan köpük ile çalışmak son derece kolay, doğrudan cilde nüfuz ediyor ve temelde hiç yapışkan değil. Bebeğin vücudunun her yerinde eşit bir tabaka elde etmek ve kremayı kademeli olarak dağıtmak kolaydır. Güneş kremi daha sonra aşınmaya ve banyoya rağmen koruyucu bir tabaka olarak kalır, ancak beyaz bir film bırakmaz. Üreticiye göre, koruma altı saat sürmelidir ve bu doğru olabilir. Evy Sunscreen Mousse Kids, çocuklar için çok kaliteli bir güneş kremidir.

+Çalışması kolay, dayanıklı, uygun fiyatlı ve yapışmaz
-Biraz kontrolsüz püskürtme jeti

2 -La Roche-Posay Anthelios Islak Cilt

Uygulanması kolay, beyaz film bırakmayan ve hassas ciltler için iyi olan birinci sınıf güneş kremidir.

La Roche-Posay Anthelios Islak Cilt, güneş kreminin Rolls Royce’u gibi bir his veriyor. Kokusuzdur, hassas ciltler için uygundur, güneş faktörü yüksektir, suya ve kuma karşı ekstra dayanıklıdır. Hem kuru hem de ıslak cilde uygulanabilmesi, kumsalda uzun bir gün boyunca düzenli olarak yeni kremin uygulanmasını kolaylaştırır. Tutarlılık harika – sadece tıklandığı yerde kalacak kadar kalın, aynı zamanda cilde kolayca masaj yapılabilecek kadar ince. Krem sürüldüğünde kaya gibi yapışır. Zayıf bir sedefe karşı renk tonu için ekstra bir artı veriyoruz, bu da cilt üzerinde beyaz bir film oluşturmadığı anlamına geliyor. Çocukları veya kendinizi yağladıktan sonra, avuçlarınızdaki tüm kremi çıkarmak için ellerinizi hızlı bir şekilde yıkamanız gerekir. Bu kadar iyi sabitlenmesi, La Roche-Posay Anthelios Wet Skin’in ne kadar iyi olduğunu gösterir.

+Kolay uygulanır, geniş tüp, ciltte beyaz film oluşturmaz, hassas ciltler için uygundur.
-Ayrıca hızlı bir şekilde yıkamazsanız avuç içine yerleşir.

3 -Eco Cosmetics Bebek ve Çocuk Güneş Koruyucu SPF50

Çocuklar için Eco Cosmetics güneş kremi gerçekten çok iyi koruyor. Güneş faktörü yüksektir ve krem ​​bebeğin cildine iyi yapışır ve cilt üzerinde iyi bir koruyucu film olarak algıladığımız şeyi oluşturur. Eco Cosmetics Baby & Kids’in içeriği organik sertifikalıdır ve güneş kremi tam olarak cilde yerleşen ve güneşi yansıtan fiziksel filtrelerden oluşur. Güneş kremi, suya iyi dayandığı ve banyodan sonra yıkanmadığı için sahilde iyi çalışır. Dezavantajı ise oldukça yapışkan olmasıdır ve çocuklar bulaştıktan bir saat sonra güneş kreminin giysilere, telefona, saate, gözlüklere ve dokunduğunuz diğer her şeye de bulaştığını hesaba katmalısınız. Güneş koruması bu kadar etkili hissetmeseydi, yapışma büyük bir eksi olurdu, ancak şimdilik yazlık giysilerde beyaz lekelere değiyor.

+Çok iyi güneş koruması, fiziksel filtreler, sertifikalı organik
-çok yapışkan

4 -Vichy İdeal Soleil Sollotion Ahırı

Uygulanması kolay büyük bir tüpte çok iyi ve neredeyse yapışmaz güneş kremi.

Vichy Idéal Soleil Sollotion Barn, üreticinin çocukları bol miktarda güneş kremi ile yağlama önerisine uygun katı bir şişede gelir. Güneş koruyucunun kıvamı harika ve cilde kolayca etki ediyor, ancak ıslaklık hissi vermiyor. Masaj yapıldığında ve kurutulduğunda – bu bir dakikadan daha kısa sürede yapılır – cilt üzerinde sabit, koruyucu bir film olarak oturur ve hiç yapışmaz. Küçük bir dezavantajı, yağlamadan hemen sonra telefonu veya tutmak istediğiniz herhangi bir şeyi yağlamak istemiyorsanız, kendi ellerinizi hızlı bir şekilde yıkamanız gerektiğidir. Vichy Idéal Soleil Sollotion Barn parfüm içermez ve paraben içermez ve çok uygun fiyatlı bir güneş kremi gibi hissettirir.

+Geniş tüp, uygulaması çok kolay, yapışmaz, yüksek güneş faktörü
-Cilde o kadar iyi yerleşir ki, yağlamadan sonra ellerinizi hızlı bir şekilde yıkamanız gerekir.

5 -Apolosophy Güneş Koruyucu çocuklar SPF 50+

Yanınıza almanız kolay ve yüzünüzü yağlamayı kolaylaştıran akıllı güneş kremi

Apolosophy Güneş Koruyucu Çocuklar, sabit duran ancak çıkarması kolay bir kapağı olan kullanışlı bir formatta küçük bir güneş kremidir. Güneş kremi kokusuzdur ve ayrıca suya dayanıklı olmalıdır. Bununla birlikte, özellikle suya maruz kalma büyük ölçüde vücudun hangi bölümünün yağlandığına bağlı olduğundan, bunu değerlendirmek zordur. Ancak deneyim, bu güneş korumasının mükemmel şekilde çalıştığıdır.

Apolosophy Güneş Koruyucu çocuklar, konu çocuğun yüzünün yağlanması olduğunda doğru seçim gibi hissederler. Güneş korumasının, diğer uygulama biçimlerine göre dar bir iğne ile kulakların üzerine ve çevresine doğru şekilde ulaşmasını sağlamak çok daha kolaydır. İğne, bebeğin gözlerine ve ağzına güneş kremi bulaşma riskini almak istemediğinizde yanaklar ve burun için de yararlıdır. Vücudun geri kalanı için diğer güneş korumasına ek olarak, Apolosophy Güneş Koruyucu çocuklar hem uygun fiyatlı hem de pratik hissederler.

+Yüz yağlama için üst kısım, taşıması kolay
-Diğer güneş koruması ile desteklenmelidir