Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Teknoloji

En iyi 5 spor kulaklığı sizler için test ettik!

Spor için doğru kulaklığı seçmek çok önemlidir. Neden? Evet, çünkü hareket ediyorsunuz ve başka hiçbir şeye değil, sadece bunu yapmaya konsantre olmak istiyorsunuz. Yanlış seçilmiş bir çift kulaklığın hem koşuyu hem de antrenman yapma arzusunu gerçekten mahvedebileceğini söylediğimizde bize inanın.

Örneğin, günlük yaşamda gerçek kablosuz kulaklıkların keyfini çıkarabilirsiniz, ancak egzersiz yaparken de kulaklığa sığmayabileceklerini unutmayın. Kulaklıklarla koşmanın nasıl bir şey olduğunu test edin. Üşüdüklerinde ne olur? Ve yağmurda ve enkazda mı çalışıyorlar? Bir çift kulak üstü kulaklık seçerseniz, düşme problemlerinden kaçınırsınız, ancak bunlar daha az pratiktir ve onları güzel tutmak istiyorsanız, tercihen değiştirilebilir veya yıkanabilir yastıklara sahip olmalıdır. Ayrıca, kulakların etrafı ısınabilir.

Hangi kulaklık modelinin size en uygun olduğunu yalnızca siz test edebilirsiniz. Ama elbette bazı favorilerimiz var.

1 -Jabra Elite Sport Kulaklık

Spor kulaklıkların en iyisi denilecek bir ürün.

Tip : Kulak içi eğitim kulaklıkları Bağlantı : Bluetooth 4.1 Ağırlık : 41 g Pil ömrü : 4,5 saat Diğer : Su geçirmez (IP67 sınıfı), dahili ivme ölçer, kulaklık işlevi

Jabra’nın ürünleri çok pahalıdır, ancak çoğu zaman olduğu gibi bu tür elektronikler söz konusu olduğunda, bu aynı zamanda çok sağlam bir ürün elde ettiğiniz anlamına gelir. Jabra Elite Sport gelişmiş özelliklerle donatılmıştır ve dahili bir kalp atış hızı monitörü ve tekrarlama sayacı içerir. İkincisi aslında işe yarıyor. Sahte kol kaldırma ile kulaklıkları kandırmaya çalıştığımızda bile başarısız oluyorlar. Ayrıca Jabra Elite Sport, seans sırasında motive eden ve bilgilendiren kişisel antrenör işlevine de sahiptir.

Sesin iyi olması gerektiğini önceden biliyorduk ve elbette bu alanda da başarılılar. Çok keskin ve belirgin bir tiz ve ağır ve yumuşak bir bas elde edersiniz. Orta kayıt biraz daha belirgin olabilirdi, ama yine de iyi. Yüksek ses seviyesinde açarsanız, bas frekansları biraz boğma riski taşır.

Gürültü azaltma da üst sınıftır. Aslında o kadar iyi ki, dışarıda koşarsanız neredeyse düşürmenizi tavsiye ediyoruz. Kulaklık kapağına birkaç kez basarak gürültü azaltmayı devre dışı bırakma işlevi de kötü çalışıyor, bu nedenle dışarı çıkmadan önce, canınız varsa, onu devre dışı bıraktığınızdan emin olun. Aslında, kulaklıkların kullanımı genel olarak daha iyi olabilirdi. Dış kısımdaki düğmelere basmak oldukça zordur, bu da kulaklıkları kullanırken kulaktaki konumunu kolayca bozabileceğiniz anlamına gelir.

Ancak, temelde sahip olduğumuz tek itiraz bu, çünkü aksi takdirde her şey prim sızdırıyor. Satın alma ile gerçekten iyi bir şarj kutusu elde edersiniz ve ayrıca pakette birkaç farklı kulak tıkacı alırsınız. Hem silikon hem de kalıplanmış köpük olarak mevcutturlar ve sizin için doğru olan bir tıpa bulmak hiç sorun değil. Ayrıca bir dizi farklı kalp atış hızı monitörü alıyoruz. Kaçırdığımız şey, kulaklıkların kendileri için belki bir saat daha uzun pil ömrü. Ama aksi takdirde her şey sadece olumlu. Uyum da mükemmel.

+İyi ses ve yüksek yapı kalitesi, iyi düşünülmüş uygulama, modern özellikler ile birinci sınıf ürün
-Fiziksel arayüz tamamen optimal değil, biraz kısa pil ömrü

2 -Jaybird Kulaklık

Harika ses ve kulaklara çok sağlam oturuyor

Tür : Gerçek kablosuz kulaklıklar Bağlantı : Bluetooth Ağırlık : 6 g Pil : 6 sa (kılıf ile 10 sa) Diğer : IPX7 sınıfı

Bunlar kesinlikle gerçek kablosuz türü olarak adlandırılan çok yönlü bir çift kulaklıktır, ancak spor için mükemmeldirler. Aslında tere dayanıklıdırlar ve dağlar gibi otururlar – kulaklık takılıyken hareket ederken iki önemli faktör. Onları kuvvet antrenmanından ormanda ve tarlada koşmaya kadar her şeye maruz bırakıyoruz ve sopalar ve taşlar üzerindeki korona kilolarıyla yoğun köpürmesine rağmen, kulaklara dökülmüş gibi oturuyorlar. Burada uyum konusunda gerçekten başarılı oldunuz.

Bu bağlamdaki bir diğer güzel detay ise IPX7 dereceli olmaları, yani eğitimden sonra onlara zarar verme riski olmadan temizleyebilmenizdir. Bu elbette büyük bir avantajdır, çünkü kulaklıklar eğitim dışında da kullanılabilir. Ayrıca, yanınızda taşımayı kolaylaştıran bir sabitleme kayışı ile donatıldığından, sportif izlenimi daha da artıran akıllı şarj kutusu için bir artı veriyoruz.

Jaybird Vista ayrıca bir dizi başka alanda da ikna ediyor. Her şeyden önce sorunlu bağlantı denen her şeyden kaçınıyoruz ve bu segmentte kesinlikle bununla şımarmıyoruz. Bluetooth bağlantısı tutuşu sabit tutuyor ve müziğin kesilmesini tamamen önlüyoruz. Ses kalitesi de mükemmel, ancak biraz abartılı bas üretimi hakkında farklı görüşleriniz olabilir. Ancak, kulaklıklarla antrenman yapmayı planladıysanız, bu yine neredeyse bir avantajdır. Ne yazık ki, konuşma sesi o kadar iyi değil ve bu muhtemelen Vista’nın en büyük eksikliği olarak kabul edilmelidir. Aksi takdirde, bu mükemmel bir egzersiz ürünüdür.

+Mükemmel uyum, sağlam bağlantı, IPX7 sınıfı, iyi pil ömrü
-Konuşma sesi optimal değil, biraz fazla bas

3 -Koss iPorta Pro

Çoğu şeye uyan kulaklıklardan yüksek ses kalitesi

Koss, Porta Pro serisi ile tüm segmentlerde aynı anda çalışıyormuş gibi görünen bir çift kulaklık yapma becerisini kazanmayı başardı. Sesleri, en seçici ses meraklılarının bile yeterince iyi olduğunu düşündüğü kadar iyi, ancak aynı zamanda eğitim kulaklığı olarak kullanılabilecek kadar hafif ve kullanışlıdırlar. Burada gerçekten benzersiz bir şeyle başardınız.

Bu varyant iPorta Pro olarak adlandırılır ve i-en, kabloya monte edilmiş iPhone için tasarlanmış eller serbest bir mikrofon olduğu anlamına gelir. Başka bir deyişle, bu aynı zamanda konuşmalar için mükemmel bir kulaklıktır.

Bir çift klasik Porta Pro kulaklığa yakışır şekilde, iPorta Pro’ya gerçekten havadar ve iyi tanımlanmış bir ses verildi ve bir şekilde garip bir şekilde etkileyici bir bas basıncı elde etmeyi başardılar. Ancak bas asla süngerimsi veya bulutlu değil, esnek ve kabarık.

Bir şeyden şikayet edersek, kendilerini biraz kırılgan hissetmeleri gerekir. Onları biraz dikkatsizce ele alırsanız, kırılma riski oldukça yüksektir. Ayrıca teller birbirine dolanma eğilimindedir ve onları gevşetmek için sürekli çalışmanız gerekir. Bu faktörlerin her ikisi de elbette antrenman sırasında kulaklık kullanacak kişiyi etkileyen şeyler.

Bunun dışında, bu etkileyici bir üründür ve eğitim teknolojisi cephaneliğinize mükemmel bir katkı olmasının yanı sıra başka amaçlar için gerçekten çok yönlü bir çift kulaklıktır.

+Kelimenin tam anlamıyla çok yönlü, iyi ses
-Yok etmek biraz kolay geliyor, teller birbirine dolanmış

4 -Adidas RPT-01 Kulaklık

Akıllı kontrollü yıkanabilir kulak üstü kulaklıklar

Tip : Kulak üstü kulaklık Bağlantı : Bluetooth Ağırlık : 209 g Pil ömrü : 40 saat Diğer : Su geçirmez ve yıkanabilir parçalara sahiptir, ses azaltma özelliği yoktur

Adidas’ın kulak üstü kulaklıkları (aslında İsveç Zound Industries tarafından üretilmiştir) şüphesiz aktif insanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bunlar, yıkanabilir parçalara ve kaya gibi sertliğe sahip bir çift gerçek spor kulaklıktır. RPT 01 ayrıca kumaş tasarımında iyi bir havalandırmaya sahiptir, bu da aşırı terlerseniz giymekten rahatsızlık duymadıkları anlamına gelir. Aynı zamanda, serinse oldukça sıcaktırlar, bu da sonbaharda ve erken ilkbaharda hoş karşılanır.

Çok dengeli bir oturmaya rağmen, spor salonundayken hala kaydıklarını ve bazı mekikleri çalıştırmak için mindere uzandıklarını not ediyoruz. Elbette her işaret ettiğiniz şeyi elde edemezsiniz ama belki de kasnak üzerindeki lastik kayışı biraz daha sıkı hale getirip bunun önüne geçebilirlerdi.

40 saatlik pil ömrü gerçekten etkileyici ve her gün birkaç kilometre koşarsak ve biraz yürüyüş ve kuvvet antrenmanı ile bunu renklendiriyorsak, pilleri yalnızca haftada bir kez şarj etmemiz gerekiyor.

Ses tamamen iyi, ama artık yok. Kulağa kötü geldiğini iddia etmemeliyiz ama etkileyici bir ses de değil. Kayıtların hiçbiri önemli ölçüde öne çıkmıyor ve hepsi biraz düz geliyor. Ancak, arama sesi hem içeri hem de dışarı doğrudur.

Kulaklık saatlerinden birine oturan bir joystick ile işlevlerin çoğunu kontrol ediyorsunuz ve bu biraz karışık görünebilir, ancak gerçek şu ki, özellikle sık kullandığınız eldiven giyerseniz çok iyi çalışıyor, örneğin, kışın koşarken.

Bu, eğitim için kulak içi kulaklıklardan kaçınmayı tercih edenler için harika bir seçenektir.

+Yıkanabilir, harika pil ömrü
-Yarı düzgün ses, kayıyor

5 -Miiego AL3 Kulaklık

Kötü uyum, ancak iyi pil ömrü

Bu kulaklık inkar edilemez bir şekilde ilk bakışta çok umut verici görünüyor. Bir çift yumuşak kulak üstü saati ve plastik bir boyun bandı var. Özellikle gerçek kablosuz tip kulaklıklarla kafa karıştırıcı bulursanız, bu biraz daha az yönetilebilir Urbanears Plattan’a bir alternatif olabilir.

Kulaklık, kadınlar düşünülerek geliştirildi ve bu, boyun bandının biraz daha kısa olduğu anlamına geliyor. Ancak, kulaklıkları daha uzun kayışlarla test etmediğimiz için bunun tam olarak ne gibi bir etkisi olduğunu belirlememiz zor. İyi. Bu kulaklıklar dış kulağa dayanır, ancak doğrudan rahat değildir. Mesele şu ki, kulağın üzerine oturan kalın halka oldukça rahatsız edici ve koşarken oldukça fazla kemiriyor. Ayrıca aşağı doğru kayıyor ve ardından kulakları çok sinir bozucu bir şekilde katlıyor. Kulaklıklar terlediğinde, onlar da aşağı doğru kayar.

Bu şekilde kulakların dışında kullanılan bir kulaklıkla iyi bir ses elde etmek elbette zor ve bu maalesef Miiego AL3+ için de geçerli. Bir şekilde özel bir baskı yok ve işleri daha da kötüleştirecek olursak, orta kayıttaki üreme başarıdan başka bir şey değil. Uysal ve tuhaf olur. Ancak şaşırtıcı derecede iyi çalışan şey, çevreden gelen seslerin zayıflamasıdır.

Bu kulaklıklarla her şey kötü değil. Örneğin, yeterince kullanıcı dostu düğmelere ve iyi Bluetooth aralığına sahiptirler. Ayrıca pil ömrü çok güzel – tam olarak 11 saat. Ve bunun gerçeklikle uyumlu göründüğünü doğrulayabiliriz.

Sizi bu kulaklıkları almaktan vazgeçirmeyeceğiz ama küçük bir uyarıda bulunacağız. Ve satın almayı düşünüyorsanız, önce test etmenizi öneririz. Uyum gerçekten çok bireysel olabilir.

+İyi pil ömrü, iyi sönümleme
-Zayıf orta kademe, rahatsız edici uyum

TESTLERİ BÖYLE YAPTIK

Burada test edilen tüm ürünler kendimiz tarafından test edilmiştir. Ürünleri, kullanım amacına uygun olarak mümkün olduğunca günlük yaşamda test ediyoruz. Kulaklık eğitimi söz konusu olduğunda, elbette onlarla da eğitim aldık. Diğer şeylerin yanı sıra, kulaklıklarla yüzdük ve koştuk.

Koşu, kulaklıkların mümkün olduğunca farklı ortamlarda test edilebilmesi için hem şehir ortamında hem de engebeli arazide düz bir yüzeyde gerçekleştirilmiştir. Özellikle terlerken ne kadar iyi oturduklarına baktık. Ve hareketli bir cismin ürünü ne kadar etkilediğini değerlendirdik. Gürültü oluşur mu? Yolda teller var mı? Hareket halindeyken kulaklıkları kullanmak ne kadar zor?

Buna ek olarak, elbette diğer yönlere de baktık.

En az değil, ses kalitesi elbette merkezidir. Derinlik, genişlik ve denge neye benziyor? Farklı kayıtlar nasıl ses çıkarır? Eğitim kulaklıkları söz konusu olduğunda, biraz daha derin bas üretimi genellikle iyidir.
Ayrıca kullanılabilirlik, genel olarak ergonomi ve Bluetooth aralığı ve malzeme seçimi gibi ayrıntılara daha yakından baktık.