Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Teknoloji

Dünyanın en büyük iPhone’u bir ekran için ergonomiyi değiştiriyor

En büyük, en iyi ve en güzel – Apple iPhone 12 Pro Max’in mesajı bu. Ama aynı zamanda her iki yöne de gider. Apple telefonlarının bundan daha büyük bir ekranı, daha yüksek çözünürlüğü veya daha büyük bir pili olmamıştı. Her şey yolunda ve güzel, ancak ağırlık ve ergonomi pahasına.

Biraz daha profesyonel

Çoğu görünümden, iPhone 12 Pro Max ve iPhone 12 Pro aynıdır ve yalnızca boyutları onları ayırır. Daha büyük boyutla birlikte elbette iPhone 12 serisindeki en iyi pil ömründe de fark edilen yukarıdaki avantajlar geliyor. Geçen yılki Max modeliyle yaklaşık olarak aynı olan sonuç, bir aylık sürekli kullanımdan sonra. Bu, daha fazla pil çekecek olan 5G ağının geliştirilmesinden nasıl etkileniyor, cevap vermeye cesaret edemiyoruz.

Köşeli tasarım da daha küçük modellerle aynıdır. Bu, öncekinden açıkça daha güzel bir tasarım. Ancak telefon güzel görünse bile boyutlarına ve ağırlığına hiçbir zaman tam anlamıyla aşina olmayacağız. Sadece biraz fazla büyük ve ağır geliyor.

Donanım

Premium Uzunluk : 160,8 mm Genişlik : 78,1 mm Yükseklik : 7,4 mm Ağırlık : 228 g Ekran : 6,7 inç OLED – 1284 x 2778 piksel İşlemci : Apple A14 Bionic (6 çekirdekli) Kamera : 12 + 12 + 12 megapiksel (geniş) , ultrawide, telefoto), Derinlik için Lidar, selfie kamera 12 megapiksel Pil : 3.687 mAh İşletim sistemi : IOS 14 Diğer : Yüz tanıma, su geçirmez, stereo hoparlörler

Daha kararlı fotoğraflar

Arkadan biraz daha kolay kablosuz şarj için MagSafe, ayrıca kabloyla şarj etmek için eski Lightning bağlantı noktası. Ekran genel olarak çok güzel ancak aynı zamanda daha yüksek bir yenileme hızına sahip değil. Bu kesinlikle Max modeline dahil edilebilirdi.

Bununla birlikte, yeni bir şey kameradır. Çoğu lens normal Pro modelinden biraz daha iyidir. Aynı zamanda, çok iyi çalışan, sağlam bir şekilde yükseltilmiş görüntü sabitleme ile birleştirildiler. Her şeyden önce, bu karanlık fotoğrafları bir çentik daha iyi hale getiriyor, ancak elbette görüntü sabitleme de filme alma konusunda üzerine düşeni yapıyor. Lidar sensörü, diğer şeylerin yanı sıra otomatik odaklamaya yardımcı olmak için elbette mevcuttur.

iPhone 12 Pro Max çok iyi ve daha küçük kardeş modellerine kıyasla kılıfında birkaç net as var. Aynı zamanda, ana amiral gemisi modelinde biraz daha net hale gelen kardeşlerle aynı zayıflıklardan bazıları tarafından rahatsız ediliyor.

Kamera, magSafe çok akıllı, hızlı
Biraz büyük ve ağır USB-C’ye sahip olmalıydı, biraz daha heyecan verici bir ekrana sahip olabilirdi