Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Teknoloji

Samsung Galaxy S21 Ultra’ yı yenecek bir şey bulmakta zorlanacaksınız!

Akıllı telefon segmenti eskisi gibi değil ve “her şeyin ekstrası” olan pahalı telefon modelleri eskisi kadar ilgi görmüyor. Ancak yine de gerçekten üstün bir telefon arıyorsanız, en azından 2021’in ilk yarısında Samsung Galaxy S21 Ultra’yı yenecek bir şey bulmakta zorlanacaksınız.

Akıllı telefon segmenti için gelinen son nokta diyebiliriz. Belki tam olarak ihtiyacınız olan şey değil, ama inanılmaz derecede iyi. Samsung Galaxy S21 Ultra modeli tam olarak mksimize edildi. Tam 6.8 inç boyutundaki ve dolayısıyla neredeyse phablet boyutunda sınıflandırılabilecek ekranla başlayalım.

Samsung Galaxy S21 Ultra Ekran Özelliği

Quad HD çözünürlüğe ve şu anda piyasadaki başka hiçbir telefonun eşleşemeyeceği renk ve parlaklıkta bir baskıya sahip AMOLED’den bahsediyoruz. Ayrıca 120 Hz’lik bir resim yenileme hızına sahip olan telefon, etkinleştirildiğinde adeta telefon ekranı yerine interaktif kağıtla uğraşıyormuşsunuz hissi uyandırıyor. Etkileyici. Ve Samsung, bu yenileme hızını da akıllıca uyarlanabilir hale getirdi; bu, telefonun her zaman ihtiyaç duyulan yenileme hızına geçtiği anlamına geliyor.

Samsung Galaxy S21 Kamera Özelliği

Galaxy S21 Ultra, kamera tarafında bile çok etkileyici. Ana sensör tam 108 megapiksel ve telefonun 100x yakınlaştırmayı sağlayan çift telefoto lensi var. Tam olarak aşırı yakınlaştırma bir hile olabilir, ancak telefonun genel olarak üstün bir yakınlaştırmaya sahip olduğuna şüphe yok. Kameraların dinamik aralığı neredeyse muhteşem ve gece modu neredeyse mükemmel (burada yalnızca iPhone 12 Pro Max rekabet edebilir).

Donanım

Performans söz konusu olduğunda, bu aynı zamanda bir canavardır. Galaxy S21 Ultra, Avrupa’da Samsung’un kendi Exynos 2100 yongasına sahip ve burada o kadar ileri gidiyor ki, düşük performans nedeniyle temelde bir sorun değil. 512 GB depolama alanına sahip varyantı seçerseniz, ayrıca 16 GB çalışma belleği elde edersiniz, 128 ve 256 GB seçenekleri ise 12 GB çalışma belleği ile yetinmek zorundadır. Başka bir deyişle, fazlasıyla yeterli. Üzücü bir ayrıntı, Samsung’un – muhtemelen fiyatı düşük tutmak için – bir Micro SD kart ekleme seçeneğinden vazgeçmiş olmasıdır. Yani uzun vadede sahip olabileceğiniz depolama ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmalısınız.

Tip : Premium Uzunluk : 165,1 mm Genişlik : 75,6 mm Yükseklik : 8,9 mm Ağırlık : 227 g Ekran : 6,8 inç dinamik AMOLED 120 Hz QHD + İşlemci : Exynos 2100 (5 Nm) Kamera : 108 + 10 + 10 + 12 megapiksel, selfie kamera 40 megapiksel Pil : 5.000 mAh Android sürümü : One UI 3.1 ile 11 Diğer : S Pen desteği, 16 GB’a kadar çalışma belleği, 5G

Cimri hızlı şarj cihazı

5.000 mAh olan batarya, telefonla oldukça yoğun araç kullansanız bile sorunsuz bir şekilde tam gün kullanım sağlar. Ancak gün içinde telefona zar zor dokunan bir tip değilseniz, kendinizi gece şarjda bulmalısınız. Samsung ayrıca Apple’ın ayak izlerini takip etmeyi seçti ve artık bir AC adaptörüyle birlikte gönderilmez, bu nedenle ya ayrı olarak satın alırsınız ya da daha eskisini kullanırsınız. Hızlı şarj söz konusu olduğunda, şu anda yalnızca 25 watt’lık şarj cihazları için de destek var. Samsung’a göre, bunlar o kadar optimize edilmeli ki, prensipte 45 watt’ta pek bir fark yaratmıyor, ancak bunu test etmedik.