Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kültür Sanat

TÜBİTAK 7 alanda 11 derece elde etti

SEMİHA EKİNCİ (Sivas Milletvekili) -Sultan şehir Sivas’ımız TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda 7 alanda 11 derece elde etti, bölgede 6 projeyle Türkiye finallerine en fazla proje gönderen il oldu. Sivas BİLSEM, yazılım, teknolojik tasarım, biyoloji, Türkçe, değerler eğitimi alanlarında 1’incilik; yazılım ve tarih alanlarında 2’ncilik; coğrafya alanında 3’üncülük elde etmiştir. TED Sivas Ortaokulu tarih alanında 1’incilik, Şehit Nurcan Karakaya Ortaokulu ise değerler eğitimi ve Türkçe alanlarında 3’üncülük almıştır. Yarışmada sultan şehrimiz Sivas’ımızın ismini duyurarak bizleri gururlandıran öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize, İl Eğitim Müdürlüğümüze ve kıymetli velilerimize tebrik ve teşekkür ediyorum.

Bu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları sınavına katılacak tüm öğrencilerimize ve ailelerine de şimdiden başarılar diliyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.