Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ekonomi

Dolar kurunda yeni sürprizlere hazır olun!

Sözcü Gazetesi ekonomi köşe yazarı Murat Muratoğlu’ndan yeni bir dolar yorumu daha… Dolar kurunda yeni süprizlere hazırlık olmamız yönünde bazı açıklamalarda bulunan Muratoğlu; şu başlıkların açılımını yaptı yeni yayınladığı videosunda…

”Dünyada değer kaybeden dolar Türk Lirası karşısında şahlandı. İşin aslı Türk Lirası alçaldı! Doların bir kez daha rekorunu güncelledi, ileriye taşıdı.

Peki, Bir para birimi her daim değer kaybeder mi? Kaybederse o ekonomi sağlam durabilir mi? Merkez Bankası ne işe yarar? Kendisine “ekonomist” diyen birinin faizi düşürmekten bahsettiği takdirde dövizin yükseleceğini bilmemesi hoş değil tabii… İşin kötüsü ekonomi yönetimi de ne yapacağını bilmiyor. Sizin, benim gibi oturmuş seyrediyor. Düşsün diye bekliyor. Faiz indirimini destekleyen tek bir veri yok ortada… Hatta kur artışına bakarsak faiz artırımı gerekiyor bu durumda…”

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir