Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

Sedat Peker dönüş biletini yaktı!

Bilal DEMİR– Bazen hiç ummadığınız bir detay bütün dengeleri değiştirir ya, sanırım Sedat Peker’in iki küçük kızı da Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir fırtına evresi oldu. Peker bir suç örgütü lideri. ”Devletsiz mafya olmaz ”sözünü doğrulatırcasına polislerle, bürokratlarla, siyasetçilerle çıkar ilişkisi olmuş bir kazan-kazan pazarlığında ‘’o’’ siyasetçilere destek vermiş siyasetçilerde ona. Birlikte yükselmişler, birlikte para kazanmışlar, iktidarı paylaşmışlar. Ama her kazan-kazan pazarlığının ille de bir kaybedeni oluyor ya bugüne kadar bu pazarlığın tek kaybedeni bizlerdik.

Peker’in hedef gösterip ölümle tehdit ettiği gazeteciler, akademisyenler, muhalifler… Lakin dünyada ki örneklerinden de bildiğimiz gibi mafya yekpare bir yapı değil. Farklı mafya örgütleri değişik çıkar guruplarını destekliyor. Güç mücadelesini kazanan diğerini tasfiye ediyor.

Sedat Peker’in ezeli rakibi Alaattin Çakıcı uzun hapislik döneminden sonra geçen yılın Nisan ayında devlet desteği ile serbest bırakıldı. Hemen peşinden Peker yurtdışına kaçtı. Bu vahşi ormanda kimsesiz kalmak istemeyen Çakıcı, kendilerini serbest bıraktıran siyasetçileri ziyaret ettikten ve serbest bırakılmasına karşı çıkanları tehdit ettikten sonra eski İçişleri Bakanı ve eski Polis şefleri ile yan yana fotoğraf çektirerek bir güç gösterisi yaptı. Devlet arkamda mesajı verdi.

Sedat Peker hükümetteki bağlantılarını ve medyada ki kuklalarını kullanarak dönmenin bir yolunu arıyordu ki, özel harekat geçen Nisan’da evine operasyon düzenledi. Polis eşinin ve çocuklarının odasına silahla girdi. Mafyanın ‘’kadınlara ve çocuklara dokunma’’ kuralı bozulmuştu. Yeraltı dünyasında iddiası olan biri bunu affedemezdi. Peker’de iki küçük kızına yapılanların intikamını almak için dönüş biletini yakıp, tanık olduğu kirli pazarlıkları birer birer ortaya dökmeye başladı.

Peker’in, milyonlarca insan tarafından bir mafya dizisi gibi heyecanla izlenen video savaşı, bize sadece bir cep telefonu ve bir tripot ve bide Youtube hesabı ile neler yapılabileceğini göstermedi sadece bununla birlikte Türkiye siyasetinin, medyasının, yargısının, bürokrasisinin mafyayla iç içe nasıl bir pisliğe battığına da içerden birisinden öğrendik.

Dileyelim de bu bataklığın ortaya çıkmasına sebep olan Peker’in küçük kızları topyekün bir arınmaya vesile olsun ve siyasetin, devletin, medyanın mafyadan arındığı temiz bir toplumda büyüsünler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir