Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase halka açılıyor!

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük kripto para borsası olan Coinbase, halka arzını duyurdu. Halka arzın değeri muhtemelen 100 milyon doları (MNT 284 milyar) aşacak ve bu da onu yılın en büyük halka arzına dönüştürüyor.

Şirket, 2012 yılında eski bir Airbnb mühendisi olan Brian Armstrong ve eski bir Goldman Sachs tüccarı olan Fred Ersam tarafından kripto para birimi işlemlerini ve yatırımlarını daha kolay, daha karlı ve daha adil hale getirmek amacıyla kuruldu.

Şu anda borsanın 43 milyon kullanıcısı ve 7.000’den fazla kuruluşu var ve 100’den fazla ülkede 115.000 ortakla işbirliği yapıyor. Coinbase’in geliri, yükselen kripto para fiyatları nedeniyle 2020’de 322 milyon dolar kârla 1,3 milyar dolara ulaştı.

Armstrong, “Mevcut finansal sistem, yüksek ödemeler, eşitsizlik ve beklentilerle boğuşuyor. Dünya ekonomisi, hiçbir şirketin veya ülkenin düzenleyemeyeceği ortak bir standarda sahip olsaydı, Armstrong daha adil ve özgür bir ilişkiye sahip olurdu.” Dedi.

Şirketin halka arzı önümüzdeki ay NASDAQ’da halka açılacak.

Kaynak: https://kamuisilanlari.net/ 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir