Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

İsrail tüm kısıtlamaları kaldıracak

Sağlık bakanlığı, İsrail’in önümüzdeki hafta pandemi sırasında tüm kısıtlamaları kaldıracağını söyledi. Sağlık Bakanı Julius Edelstein, “İsrail 1 Haziran 2021 Salı günü normal hayata dönecek” dedi.

İsrail’de vaka sayısı son günlerde dramatik bir şekilde düştü ve günde 30’dan az yeni vaka görüldü. Salgının zirvesinde, günlük yeni enfeksiyon sayısı 8.600’e ulaştı. Şu anda hastanede 510 hasta tedavi görüyor.

Kısıtlamaların kaldırılması sonucunda vatandaşlar serbestçe seyahat edebilecek ve aşı kanıtı sunmaları gerekmeyecek. Alışveriş merkezleri, restoranlar ve diğer yerlerdeki kısıtlamalar da kaldırılacak.

Açık ve kapalı halka açık etkinliklere ilişkin ek kısıtlamalar da kaldırılacak. Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu önümüzdeki iki hafta boyunca devam edecek. Yabancı turistler için gereksinimler aynı kalacak. Ülke, 18 Nisan’da açık havada maske takma yasağını kaldırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir