Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kültür Sanat

2021 ilkbahar-yaz sezonu için 6 hit model

Birkaç gün sonra yepyeni bir sezon başlayacak. Peki yeni sezonda ne giymeli? Tasarımcının koleksiyonuna hangi modeller hakim? Ve hangi eğilimler dikkate alınmalıdır? Tüm bunları seri olarak okuyucularımıza ulaştırmaya devam ediyoruz.

Gömlek tarzı elbise

Bununla birlikte, tasarımcılar, sadece basit değil, aynı zamanda bir partide de giyilebilecek zarif gömlekler biçimindeki elbiseleri vurgulamaktadır. Örneğin, Proenza Schouler tamamen parlak bir elbise, Simone Rocha inci süslemeli bir elbise ve Attico yüksek belli omuzlu ipek bir elbise sundu.

Elektrikli kazaklar ve tozluklar

Neyse ki son bir kaç aydır karantina nedeniyle sabahtan akşama kadar giydiğim antrenman pantolonları yeni koleksiyonlarda pek görülmese de sportif tarz hala ön planda. Miuccia Prada’ya göre spor ve gece kıyafetlerini birleştirmek mümkün ve yeni koleksiyonunda spor temalı etek ve gömlek kombinasyonlarını tanıttı. Coperni markası partide giyilebilecek vücudu saran bir spor takım elbise de sunarken, Albert Elbaz Az Factory markası altında tayt ile çok şık saten bir üst kombin sunuyor.

Göğsü vurgulayan kesikler ve detaylara sahip elbise

Bevza’nın elbisesinin büstü dokuma saten ile süslenirken, Victoria Beckham’ın elbisesi içeriden bir sutyene benziyor. Dion Lee’nin elbisesinin göğsünde delikli bir kesim var.

Korse

Yeni sezonda Bevza ve David Koma gibi markalar korselerin günlük giyimden abiye giyime kadar her şeyde önemli bir rol oynadığını vurguluyor. En önemlisi bu korseler rahat bir malzemeden yapılmalı veya beli kesimli olmalı ve hareketi kısıtlamamalıdır.

Örme elbise

Geçen yılki bu eğilim bu yıl ivme kaybetmedi. Ancak yeni sezona normalden daha uzun ve örgüden daha büyük modeller hakim olacak. Paco Rabanne ve Loewe’nin yeni koleksiyonları da akşam gezileri için zarif yün elbiseler içeriyor.

Düşük koltuklu geniş pantolon

2000’li yıllara dayanan tasarım, tasasız ve şık görünüyor ve giyilmesi çok rahat, bu yüzden tasarımcılar yeni koleksiyonlarında öne çıkardılar. Onlara göre bu tür işlemeli pantolonları vücudu saran bir korsaj veya çok bol ve uzun olmayan bir üst ile kombinlemek daha doğru olacaktır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir