Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ekonomi

Eczacılar ile ilgili stok affı ve matrah artırımıyla ilgili kanun teklifi!

Bursa Milletvekili Erkan Aydın, eczacılar ile ilgili getirilecek stok affı ve matrah artırımıyla ilgili verilen kanun teklifi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Aydın stok affı ile ilgili şu bilgileri paylaştı;

STOK AFFI

” Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna stok affı ve matrah artırımıyla ilgili bir kanun teklifi geldi ve birçok vatandaşımız, esnaf, iş insanı bu konuyu takip ediyor ve umarım bekledikleri seviyede de bir düzenleme olur ancak düzenlemeye baktığımızda eczacılarla ilgili, özellikle, stok affında kesilen faturalarda KDV’de bir indirim söz konusu değil. Daha önceki yapılan stok affında KDV yüzde 4 oranından hesaplanmış ve birçok eczane, eczacı bu indirimden faydalanmıştı. Eğer bunu dâhil etmezsek korkarım ki birçok kişi buna, bu stok affına dâhil olamayacak ve devletimizde bu avantajdan yararlanamadığı için vergi kaybına uğrayacak. Talebimiz, bu Komisyon görüşmelerine KDV’nin yüzde 4 olarak getirilip stok affına meslektaşlarımızın dâhil edilmesidir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir