Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

Sağlık Bakanlığı şeffaflık uyarısı!

FİKRET ŞAHİN (Balıkesir)- Sağlık Bakanlığı şehir hastanelerindeki hizmet alımları için pazar testlerine başladı ve bu konuda hastane idareleriyle toplantılar yapılıyor. Hastane idareleri yaşadıkları büyük sıkıntılar nedeniyle şehir hastanelerinin inşaatını yapan ve bu hastaneleri işleten şirketlerle çalışmak istememektedir. Buna rağmen, yerel iktidar siyasetçileri istedikleri gibi eleman alımı yaptıkları bu hastanelerde, kendilerine yakın olan şirketlerle çalışmaya devam etmesi için hastane idarelerine baskı yapmaktadırlar. Gizli yapılan pazar testlerinde, bu iktidar yanlısı şirketlerin istedikleri artırımlar ve maliyet bedelleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Şehir hastaneleri konusunda bugüne kadar şeffaf olmayan, ticari sır bahanesi arkasına saklanan Sağlık Bakanlığının, hiç olmazsa, bu süreçte kamunun yanında yer almasını, pazar testlerini kamuya açık ve şeffaf olarak yapmasını bekliyoruz. Sağlık Bakanlığı, şehir hastanelerini işleten şirketlerin değil, Türk milletinin Bakanlığı olduğunu ve kamunun yararını gözetmek zorunda olduğunu unutmamalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir