Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ekonomi

Türkiye’nin gündemi borç batağındaki esnaftır, artan gıda fiyatları dır ve borcunu ödeyemeyen çiftçidir!

ALİ FAZIL KASAP (Kütahya) -Türkiye’nin gündemi ne yeni anayasa ne de 2023’te Ay’a gitmektir; Türkiye’nin gündemi salgına karşı aşılanamayan vatandaşlarımızdır, borç batağındaki esnaftır, artan gıda fiyatlarıdır, borcunu ödeyemeyen çiftçidir, 10 milyonu geçmiş işsizlerimizdir, BAĞ-KUR primini, GSS primini ödeyemeyen milyonlar var.

Dar gelirli vatandaşlarımız ve esnafımız perişan oldu. Pandemiden önce de sıkıntı yaşayan, kirasını, primini, vergisini ve giderlerini ödemekte zorlanan esnafımız bu dönemde iyice dibe vurdu ancak onları duyan yok. Seçim bölgem Kütahya başta olmak üzere Türkiye genelinde esnaflarımız kan ağlıyor. Her yerde satılık, devren dükkânlar göze çarpıyor. Buradan Hükûmete sesleniyorum: Pembe tablolar çizmekten vazgeçin, Türkiye’nin gerçek gündemine odaklanın ve başta esnafımız olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlara çözüm bulalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir