Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kültür Sanat

2021’de vizyona girecek filmler!

Pandemiden dolayı sinemaların kapalı olması nedeniyle 2020 yılında yeni filmlerin yapımına ara verilmişti. Uzun süren aradan sonra sinemaseverler, 2021 yılında çıkacak yeni filmleri merak etmeye başladı. Hemen peşinen söyleyelim; 2021 yılında 93 filmin vizyona girmesi bekleniyor. 2021 için planlanan filmler o kadar heyecan verici ki, sizi oldukça sabırsızlaştıracak. Gelin, bu yıl sinemalara ve Netflix ekranlarına gelmesi planlanan filmlere birlikte bakalım…

2021’DE VİZYONA GİRECEK FİLMLER

2021’de ekranlara gelmesi beklenen filmlerden bazıları şöyle;

1 – İnsan ruhunun kazısı

Açılış tarihi: 15 Ocak 2021 (sınırlı), ardından 29 Ocak 2021’de Netflix galası

Gerçek olaylara dayanan ve 1939’da geçen bu orijinal Netflix filminde Ralph Fiennes ve Carey Mulligan başrolde. Mulligan, mülkündeki mezar höyüklerini kazmak için bir arkeologu (Fiennes) işe alan zengin bir dul kadını canlandırıyor ve bu da zengin bir ortaçağ keşfine yol açıyor.

Yönetmen: Simon Stone
Başrol: Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James, Johnny Flynn, Ben Chaplin

2 – Sünger Bob Filmi: Kaçak Sünger (2021)

Açılış tarihi: Şubat 2021, VOD ve CBS All Access (eski 7 Ağustos 2020)

Tüm Spongebob Squarepants çetesi başka bir macera için geri dönerken, uzun süredir devam eden, çılgınca popüler animasyon dizisi bir başka büyük ekran gezisine çıkıyor. Bu zaman aşımına uğrayan Spongebob ve Patrick, Poseidon tarafından kaçırılan Gary’yi kurtarmak için bir kurtarma görevine çıkarlar ve kendilerini Atlantic City’nin mistik topraklarında bulurlar.

Yönetmen: Tim Hill
Başroldekiler: Tom Kenny, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Rodger Bumpass, Carolyn Lawrence, Mr. Lawrence

3 – Malcolm ve Marie

Açılış tarihi: 5 Şubat 2021, Netflix

Film, bir film galasından dönen ve akşam boyunca ilişkilerini bozmaya başlayan bir film yapımcısı ve kız arkadaşını anlatıyor.

Yönetmen: Sam Levinson
Başroldekiler: John David Washington, Zendaya

4 -Yahuda ve Kara Mesih

12 Şubat 2021, HBO Max’te eşzamanlı olarak yayınlanıyor.

Shaka King, Fred Hampton’ı takip etmek için Illinois Kara Panter Partisi’ne sızan FBI muhbiri William O’Neal’e odaklanan bu gerçek olaylara dayanan dramayı birlikte yazıyor ve yönetiyor.

5 -Tüm Erkeklere: Her Zaman Ve Sonsuza

12 Şubat 2021, Netflix’te

2021’de üçüncü bir taksit (diğer ikisi The Kissing Booth ve The Princess Switch ) izleyen üç Netflix orijinal franchise’ından biri olan To All the Boys , Lara Jean (Lana Condor) lisenin sonuna yaklaşırken Always and Forever ile sona eriyor. mezun olduktan sonra ailesiyle ve Peter’la (Noah Centineo) birlikte hayatı düşünmeye iten bir çift “hayat değiştiren yolculuk” yapar.

6 -Göçebe

19 Şubat 2021 (4 Aralık 2020’de bir haftalık sanal sürümün ardından)

Yazar-yönetmen Chloé Zhao, Disney’deki insanları 2017 çıkışlı filmi The Rider ile o kadar etkiledi ki, Eternals’ın anahtarlarını ona verdiler , ancak bu film Şubat ayında (muhtemelen) açılmadan önce Zhao, kurgusal olmayan kitabından uyarlanan bu dramayı yayınlayacak Jessica Bruder. Filmde Frances McDormand, Büyük Durgunluk’ta her şeyini kaybeden ve #VanLife’ın tam anlamıyla çatlak olup olmadığını görmeye karar veren bir kadın olarak rol alıyor.

7 – Baba Filmi

26 Şubat 2021 (eski 18 Aralık 2020)

Filmin yönetmeni ve yardımcı yazarı Florian Zeller’in 2012 Fransız oyunu Le Père’den uyarlanan bu dramanın başlığını iki Oscar kazanan kişi üstleniyor. Hikaye, kızı (Olivia Colman) ona bakmaya yardım etmek için evine taşınan, hafıza kaybıyla mücadele eden yaşlanan bir adama (Anthony Hopkins) odaklanıyor.

8 – Amerika 2 Geliyor

Açılış tarihi: 5 Mart 2021, Amazon Prime’da (eski 18 Aralık 2020)

Otuz yıldan fazla bir süre sonra, Prens Akeem’e benziyor – ahem,  Kral  Akeem ve Semmi, Devlet Tarafı’ndan Zamunda’nın memleketinden geri dönüyor. Akeem, tahtın varisi olabileceğini hiç bilmediği uzun süredir kayıp bir oğlu olduğunu öğrenirken, Kral Jaffe Joffer rolünde James Earl Jones ve Cleo McDowell rolünde John Amos da dahil olmak üzere orijinal oyuncu kadrosunun çoğu geri dönüyor.

9 – Zack Snyder’ın Adalet Ligi

Açılış: 18 Mart 2021, HBO Max

Kudurmuş bir hayran kampanyasıyla hayata geçirilen bu DC süper kahraman ekibinin dört saatlik yeniden kurgusu, orijinal yönetmen Zack Snyder’ın film için gerçek vizyonu olduğunu iddia ediyor. Snyder kişisel nedenlerle projeden ayrıldığında yönetmen Joss Whedon’un devraldığı 2017 sinemada gösterime girmemişti.

10 – Godzilla – Kong (2021)

31 Mart 2021, HBO Max ile aynı anda yayınlanıyor.

2014’ün Godzilla’sından beri beklediğimiz hesaplaşma . The Guest and You’re Next ile heyecanı nasıl getireceğini bildiğini kanıtlayan yönetmen Adam Wingard , Warner Bros. 2019 yılında Godzilla: King of the Monsters ile devam eden MonsterVerse serisi . Dev maymun kralı ele geçirdiğinde kim kazanacak?

11 – Kara Dul

Açılış tarihi: 7 Mayıs 2021 (eski 6 Kasım 2020)

4. Aşama’yı başlatan ilk Marvel mülkü, Scarlett Johansson’un Natasha Romanoff’una odaklanan bu ön bölüm olacak. Karakteri çevreleyen hikayenin ne olacağını tam olarak bilmiyoruz, ancak diğerlerinin yanı sıra David Harbour, Rachel Weisz ve yükselen yıldız Florence Pugh’un da katılacağını biliyoruz. Ve kim bilir? Belki Jeremy Renner’dan Hawkeye bir görünecek.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir