Yeni model Hyundai i10’u yakından tanıyınca çok seveceksiniz!

Yapmanız gereken ne olursa olsun ve sizi hangi fırsatlar bekliyor olursa olsun,  Hyundai i10 kendine güvenen tasarımı, etkileyici donanımı ve altıncı güvenlik duygusuyla ideal yol arkadaşınız olmaya aday! Başlangıçta zarif bir görünümde dinamik atletizm vizyonu vardı. Hyundai i10 bu ideale dayanarak, büyük küçüğümüz, kaslarının akan yüzeylerin altında kaslarını gizlice oynatmasına izin verir. İçeride, çok fazla hareket özgürlüğü ile ikna ediyor.

HYUNDAİ İ10 YILIN İTHALAT OTOMOBİLİ SEÇİLDİ

Hyundai i10, Auto Bild tarafından küçük otomobil sınıfında 2021 Yılı (Sayı 3) İthalat Otomobili seçildi. Jüri, bu yıl özellikle akıllı oda konseptinden ve yenilikçi yardım sistemlerinden etkilendi. Hyundai i10 kendine has bir karaktere sahip ve her yönüyle kendine güveniyor.

HYUNDAİ İ10 N LİNE

Dinamik ve güçlü – yepyeni i10 N Line bu şekilde karakterize edilir. Özel tasarım öğelerine ek olarak, inanılmaz derecede sportif bir sürüş deneyimi sunan güçlü 100 hp motoru da keşfedeceksiniz.

Yakıt Tüketimi

Hyundai i10 N Line 1.0 T-GDI 74 kW (100 PS) önden çekişli benzinli, 5 vitesli şanzıman için yakıt tüketimi:

-Şehir içi: 5,8 l / 100 km;

-Şehir dışı: 4,2 l / 100 km;

-Karma: 4.8 l / 100 km;

DIŞ AKSAMI

Yeniden büyütülmüş dingil mesafesi ile heybetli Hyundai i10, 16 inçlik büyük tekerleği üzerinde. Dinamik çizgileri ve i10 logolu X şeklindeki C sütunu gibi birçok ayırt edici detay dikkat çekiyor.

Sportif ızgara

Kendine özgü bal peteği yapısıyla ızgara, kararlı bir şekilde öne çekilen aracın ön kısmının merkezi unsurunu oluşturuyor.

Halojen projeksiyon farlar

Güçlü halojen projeksiyon farları dinamik olarak şekillendirilmiştir ve aracın ön profiline uyumlu bir şekilde uyar.

LED gündüz farları

Karakteristik, dairesel LED gündüz farları, Hyundai i10’un radyatör ızgarasını etkili bir şekilde vurgular.

Dinamik C sütunu tasarımı

Hyundai i10’un ayırt edici bir özelliği: x şeklindeki C sütunu. Aracın tavanı, yanları ve arkasının zarif bir şekilde birleşmesine olanak tanır ve ayrıca entegre i10 logosu ile zenginleştirilir.

Etkili kontrast boyama

İsterseniz, Hyundai i10’unuzun tavanı Phantom Black veya Domates Kırmızısı renklerinde (seçilen araç rengine bağlı olarak) parlar.

15 inç veya 16 inç alaşım jantlar

Hyundai i10’un kendine güvenen tasarımını etkili bir şekilde geliştiren yeni tasarlanmış 15 veya 16 inç alaşım jantlar gerçek bir vurgu.

Kombine arka lambalar

Etkileyici ve zarif: Kombine arka lambalar arka kısmın kıvrımlı çizgilerini tamamlıyor ve Hyundai i10 tasarımını tamamlıyor.

SÜRÜŞ KONFORU

Arabaya binin ve keyfini çıkarın: Hyundai i10’un yüksek kaliteli, tamamen yeniden tasarlanmış iç mekanında , şehirdeki kadar uzun yolculuklarda da kendinizi rahat hissedeceksiniz. Mobil yaşam tarzı? Birinci sınıf bağlantı işlevleri sayesinde sorun değil.

Apple CarPlay ve Android Auto, akıllı telefonların büyük çoğunluğunun uygun entegrasyonunu sağlar – 8 inç renkli dokunmatik ekran 5 , kontrol merkezi görevi görür.

Kablosuz şarj

Daha kolay veya daha rahat olamazdı: Uyumlu akıllı telefonlar (Qi standardı), entegre akıllı telefon rafı aracılığıyla kablosuz olarak şarj edilebilir.

Hyundai i10’unuzu akıllı telefonunuzdan veya sesinizle kontrol edin. Bluelink Connected Car Services, çevrimiçi
konuşma tanıma ve yolculuğunuzu daha rahat ve keyifli hale getiren çeşitli işlevler dahil olmak üzere sorunsuz bağlantı sağlar .

Daha güvenli

Araba hırsızları iş başında mı? Bluelink, araç alarmı tetiklendiği anda sizi bilgilendirir. Elbette, arabanızı kilitlemeyi unutursanız da bilgilendirileceksiniz.

4-5 koltuk

Hyundai i10, ihtiyaçlarınıza göre 4 veya 5 5 koltuk ile donatılmıştır ve kendi sınıfındaki bir otomobil için şaşırtıcı derecede ferahtır.

YAKIT TÜKETİMİ

İ10 için dört tahrik kombinasyonu mevcuttur: 1,0 veya 1,2 litre deplasmanlı iki ekonomik benzinli motor, 5 vitesli manuel şanzıman veya uygun otomatikleştirilmiş manuel şanzıman (5 vites). Otomatik start-stop?
Tüm modeller için standart! Ortalama yakıt tüketimi: 4,9–4,5 l / 100 km; Kombine CO 2 emisyonları: 113-104 g / km; Verimlilik sınıfı C.

1.0 benzinli motor

1.0 benzinli motor, 49 kW (67 hp) güce ve 96 Nm maksimum torka sahiptir. Bu motor varyantı 5 ileri manuel şanzıman veya otomatikleştirilmiş AMT düz şanzıman ile mevcuttur.

Ortalama yakıt tüketimi: 4,8–4,5 l / 100 km; CO 2 emisyonları: 109-104 g / km; Verimlilik sınıfı C.

Hyundai i10, özellikle yakıt tasarruflu sürüş için akıllı bir enerji geri kazanım sistemine (ERS) sahiptir . Aracınızın viteste durmasına her izin verdiğinizde, kinetik enerji elektrik enerjisine dönüştürülür ve akü şarj edilir.
Avantajı: Alternatörün jeneratörü çok daha az müdahale etmek zorundadır ve motor gücü neredeyse tamamen aracınızı hızlandırmak için kullanılabilir.

Otomatikleştirilmiş manuel şanzıman

Hyundai i10 için isteğe bağlı olarak temin edilebilen otomatikleştirilmiş manuel şanzıman, düşük sürtünme katsayısı sayesinde oldukça verimlidir. Araç tüm debriyaj ve vites değiştirme işlemlerini sizin yerinize devraldığından, tamamen otomatik bir şanzıman kadar kullanımı kolaydır.

 

 

Exit mobile version