Vakıfbank’tan 110 bin TL’ye hemen teslim sıfır 2+1 lüks daire!

Vakıfbank 7 Mart 2022 tarihinde lüks bir daireyi satışa çıkardı. Vakıfbank lüks bir sitede bulunan 2+1 sıfır daireyi 110 bin TL’den satılacağını ve alana kişiye hemen teslim edileceğini belirtti. Vakıfbank’tan satılık bu daire sıfır olup, kat kaloriferli ısıtma sistemine sahiptir.

Kamu bankalarından olan Vakıfbank, bu konut satışının açık teklif usulü ile satışa çıkarıldığını, bu evi almak isteyenlerin minimum 2.500 TL fiyat teklifi vererek toplamda 112,500 TL’ye alma imkanına sahip olabileceğini duyurdu. Peki, bankadan satılık bu daire hangi ilde, hangi adreste? Genel durumu nasıl? Bu daireyi almak için nereye nasıl teklif verilir? Konut kredisi çekilerek bu daire alınabilir mi? İşte detaylar…

Satılık bu daire ile ilgili Vakıfbank Genel Müdürlüğü tarafından dairenin özellikleri ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

SATILIK DAİRENİN GENEL ÖZELLİKLERİ

Taşınmaz A4 blok 4 bağımsız bölüm numaralı taşınmaz, binanın 1. bodrum katında, yapı girişine göre sağ yan ve arka (kuzey ve doğu) cephede yer almaktadır. Taşınmaz mimari projesinde ve mahallinde yapılan incelemelere göre; antre, salon + mutfak nişi, 2 oda, banyo, wc ve balkon hacimlerinden oluşmakta olup, brüt 100 m2 kullanım alanına sahiptir. Taşınmazın yapı kullanma izin belgesi bulunmamaktadır. Açık otopark imkanı bulunan binalarda, ısınma termal sulu kalorifer sistemi ile yapılacak şekilde tesisat bulunmaktadır.

Parsel içinde sadece açık otopark alanı bulunmakta olup tesis içinde yer alan 11 parsel üzerinde Özel Güvenlik, Açık ve Kapalı Otopark, Spor Sahası, Sosyal Tesis, Açık Yüzme Havuzu, Kapalı Yüzme Havuzu, Sauna, Çocuk Bahçesi ve Jeneratör bulunmaktadır. Toplu taşıma araçlarının da güzergahı olan Beypazarı Kırbaşı Yoluna olan yakınlığı ulaşımda rahatlık yaşanmasını sağlamaktadır. Taşınmaza yakın konumda bulunan bilinen yerler; Beypazarı Kültür Sarayı, Boztepe Cami ve Beypazarı Devlet Hastanesi olarak ifade edilebilir.

 

 

 

Exit mobile version