Bakan Murat Kurum TOKİ indirim kampanyasının 22 Mart’ta başlayacağını duyurdu

Türkiye’nin 81 ilinde devam eden TOKİ konutları için yeni bir kampanya süreci başlıyor. TOKİ indirim kampanyasına ilişkin açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar için yüzde 22 indirim yapılacağını açıkladı. Kampanya sürecinin 22 Mart 2022’de başlayacağını duyuran Bakan Kurum ‘’ “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan (TOKİ) ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 22 indirim yapıyoruz” dedi.

22 Mart ile 19 Nisa 2022 tarihleri arasında yapılacak olan indirim kampanyasına ilişkin kendi sosyal medya hesabı üzerinden bilgi veren Kurum ‘’ “TOKİ’den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 22 indirim yapıyoruz. 22 Mart’ta başlayacak kampanyamız 19 Nisan’a kadar devam edecek. İndirim kampanyasının ayrıntıları TOKİ Başkanlığımızca açıklanacak. Hayırlı olsun.” Dedi.

Peki, hangi illerde TOKİ projeleri devam ediyor? Kurasız ve şartsız satılık TOKİ projeleri var mı? Fiyatları ne kadar? İllere göre TOKİ projelerini görüntülemek, satılığa çıkarılan TOKİ konutlarının fiyatlarını ve diğer tüm detaylar öğrenmek için BURAYA TIKLAYINIZ

 

Exit mobile version