Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

Kaymakam’dan son dakika sokağa çıkma kısıtlaması açıklaması!

Bilecik ili Bozüyük kaymakamından son dakika bir sokağa çıkma kısıtlaması açıklaması geldi. Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, 65 yaş üstü vatandaşlarımızın belirli saatler dışında sokağa çıkmalarının yasaklandığını duyurdu. Artan koronavirüs vaka artışlarından dolayı 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza sokağa çıkma kısıtlaması olacağını duyuran Kaymakam Yaman, 15 yaş altı kişilerin ise semt pazarı yerlerine girişlerin yasaklandığını duyurdu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yaman şöyle dedi;

BOZÜYÜK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI

“65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız 08.30-10.30 saatleri ile 18.00-19.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek. Bunun dışında kalan zamanlarda söz konusu vatandaşlarımız için sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Acil sağlık durumları, tedavi ihtiyacı, çalışma ve diğer zorunlu durumları bulunan vatandaşlarımız bu yasaktan muaf olacak. Ayrıca ilçede bulunan kapalı pazarımız haftanın her günü açık olacak, içeride 300 kişiden fazla vatandaş bulunamayacak’’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir