Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GenelSON DAKİKA

Adana, Ankara ve Konya’da 24 Şubat’ta elektrik kesintisi olacağı duyuruldu

Bugün 7 il için 24 Şubat 2022 Perşembe günü gün boyu elektrik kesintisi olacağı duyurdu. Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, İzmir, Konya, Adana ve Ankara olmak üzere 7 ilimizde elektrik kesintisi olacak ve bu elektrik kesintileri il genelinde aşağıda belirtilen ilçe ve mahallelerinde olacağı belirtildi.

Peki, bugün Ankara, Adana ve Konya’nın hangi ilçelerinde ve hangi mahallelerinde elektrikler kesilecek? Elektrikler ne zaman kesilecek ve ne zaman gelecek? İşte tüm detaylar…

ANKARA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi’nden (BAŞKENTEDAŞ) yapılan açıklamaya göre 24 Şubat Perşembe günü Ankara’nın çeşitli ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte, Ankara’da elektriklerin kesileceği yerler;

KEÇİÖREN ELEKTRİK KESİNTİLERİ

KAFKAS, KARAKAYA Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 23.02.2022 23:35 ‘da verilmesi planlanmaktadır.

YAYLA, 1511 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞEHİT KUBİLAY, 1723 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KAFKAS, KAFKAS Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 23.02.2022 06:40 ‘da verilmesi planlanmaktadır.

KAVACIK SUBAYEVLERİ, ŞEHİT MAKBULE Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ÇANKAYA ELEKTRİK KESİNTİLERİ

BİRLİK, 404 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

BİRLİK, 404 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ALACAATLI, ALACAATLI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ETİ, GAZİ MUSTAFA KEMAL Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

BİRLİK, 416 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

YENİMAHALLE ELEKTRİK KESİNTİLERİ

GAZİ, ADANIR Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

MAMAK ELEKTRİK KESİNTİLERİ

ŞAHAP GÜRLER, 1242 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 23.02.2022 15:10 ‘da verilmesi planlanmaktadır.

KAYAŞ, 1483 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

GÖKÇEYURT, 19 MAYIS Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

DEMİRLİBAHÇE, DEMİRKAPI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ORTAKÖY, 19 MAYIS Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

MİSKET, 294 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞEHİT CENGİZ TOPEL, 413 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ETİMESGUT ELEKTRİK KESİNTİLERİ

TUNAHAN, 183 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ADANA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Toroslar EDAŞ elektrik kesintisine ilişkin yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

SEYHAN ELEKTRİK KESİNTİLERİ

BEY, ŞEHİT ASTEĞMEN KEMAL YÜZGEÇ Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

UÇAK, 43001 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

BEY, 16022 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

GÖKÇELER, 1001 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

SARIHAMZALI, 47095 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

MIDIK, 11001 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

YEŞİLYUVA, 36001 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

YENİBARAJ, 68066 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

AKKAPI, 12139 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

YÜREĞİR ELEKTRİK KESİNTİLERİ

KAYARLI, Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ZAĞARLI, 102- Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KAZIM KARABEKİR, 4191 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ZAĞARLI, 102- Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ÇELEMLİ, ATATÜRK Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ZAĞARLI, 102- Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

YUNUSOĞLU HÜRRİYET, 4857 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

GÜZEL CUMHURİYET, 6317 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ZAĞARLI, 102- Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ZAĞARLI, 102- Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ÇUKUROVA ELEKTRİK KESİNTİLERİ

HUZUREVLERİ, 77002 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 23.02.2022 22:55 ‘da verilmesi planlanmaktadır.

BELEDİYE EVLERİ, 84001 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

BELEDİYE EVLERİ, 84002 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

SARIÇAM ELEKTRİK KESİNTİLERİ

YENİ, 4372 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

YÜREKLİ, 4372 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

REMZİ OĞUZ ARIK, 401 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KEMALPAŞA, 4515 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

GÜLTEPE, 572 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

MENEKŞE, 1301 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 23.02.2022 17:21 ‘da verilmesi planlanmaktadır.

ORHANGAZİ, 3295 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

CEYHAN ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Elektrik kesintisi bilgisi bulunmamaktadır.

KOZAN ELEKTRİK KESİNTİLERİ

BOZTAHTA, AŞÇILAR Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

AKDAM, CIRNAZLI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞEVKİYE, ADANA Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KIZLARSEKİSİ, KOCAKÖY Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KONYA ELEKTRİK KESİNTİLERİ

24.02.2022 09:00 – 24.02.2022 13:00 tarihleri arasında Bakım Çalışması nedeni ile KONYA SELÇUKLU HOROZLUHAN MAHALLESİ YEDİSU Sokak,

24.02.2022 01:00 – 24.02.2022 03:00 tarihleri arasında Bakım Çalışması nedeni ile

KONYA KARATAY HAMZAOĞLU MAHALLESİ AZIK Sokak

KONYA KARATAY HAMZAOĞLU MAHALLESİ BAHADIR Sokak

KONYA KARATAY HAMZAOĞLU MAHALLESİ BAKRAÇLI Sokak

KONYA KARATAY HAMZAOĞLU MAHALLESİ BALONCU Sokak

KONYA KARATAY HAMZAOĞLU MAHALLESİ BÜYÜK KUMKÖPRÜ Caddesi

KONYA KARATAY HAMZAOĞLU MAHALLESİ GÜRPELİT Sokak

KONYA KARATAY HAMZAOĞLU MAHALLESİ MENGENE Caddesi

KONYA KARATAY HAMZAOĞLU MAHALLESİ MİKAİL Sokak

KONYA KARATAY HAMZAOĞLU MAHALLESİ NETİCE Sokak

KONYA KARATAY HAMZAOĞLU MAHALLESİ SOYLU Sokak

KONYA KARATAY KERİM DEDE MAHALLESİ BÜYÜK KUMKÖPRÜ Caddesi

KONYA KARATAY KERİM DEDE MAHALLESİ EKİNÖZÜ Sokak

KONYA KARATAY KERİM DEDE MAHALLESİ İLERİ Sokak

KONYA KARATAY KERİM DEDE MAHALLESİ MENGENE Caddesi

KONYA KARATAY KERİM DEDE MAHALLESİ SARIYAKUP Caddesi

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ AHMET GÜZEL Caddesi

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ BATTAL Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ BEREKETLİ Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ BİTLİS Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ BÜLBÜL YUVASI Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ BÜYÜK KUMKÖPRÜ Caddesi

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ PELİN Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ PERÇİN Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ PERDELİK Sokak

24.02.2022 09:00 – 24.02.2022 11:00 tarihleri arasında Bakım Çalışması nedeni ile

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ BAKİ Sokak

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ BÜYÜKKADI Sokak

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ DAMAT MUSTAFA PAŞA Caddesi

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ GÜNVAKTİ Sokak

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ İSKENDER Caddesi

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ MADENSU Sokak

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ MÜRŞİT Sokak

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ NAİL Sokak

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ SALTANAT Sokak

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ SERÇE BOĞAZI Sokak

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ TUNAHAN Sokak

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ TÜRKMENOĞLU Sokak

KONYA KARATAY HACIİBALI MAHALLESİ YELBEYLİ HACI HASAN Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ AKPALAN Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ AKTEPE Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ ALAN BOĞAZI Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ ATLI Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ BEYAZKAYA Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ BOZYER Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ BÜYÜKÇINAR Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ ÇORLU Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ DAMAT MUSTAFA PAŞA Caddesi

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ DÖKMECE Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ HASYURT Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ İSKENDER Caddesi

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ MİMAR HAYRETTİN Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ SELİMHAN Sokak

KONYA KARATAY ORHANGAZİ MAHALLESİ SİHİRLİ Sokak

KONYA KARATAY ŞEMSİTEBRİZİ MAHALLESİ MAZHAR BABALIK Sokak

24.02.2022 11:00 – 24.02.2022 14:00 tarihleri arasında SCADA nedeni ile

KONYA KARATAY İSMİL MAHALLESİ 15 Sokak

KONYA KARATAY İSMİL MAHALLESİ 22079. Sokak

KONYA KARATAY İSMİL MAHALLESİ ANIT Caddesi

24.02.2022 13:00 – 24.02.2022 14:00 tarihleri arasında Bakım Çalışması nedeni ile

KONYA KARATAYŞEYHÜLEMA YAHŞİ Caddesi

KONYA KARATAYŞEYHÜLEMA YAHŞİ Caddesi

KONYA KARATAY ÇATALHÜYÜK MAHALLESİ ÇANAKPINAR Sokak

KONYA KARATAY EMİRGAZİ MAHALLESİ ŞEYHÜLEMA RECEPAĞA Caddesi

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ AHMET HAMDİ GÖĞÜŞ Caddesi

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ ASKEROĞLU Sokak

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ BÜYÜKKALE Sokak

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ CEVİZDİBİ Sokak

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ FETİH Caddesi

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ ILICAKÖY Sokak

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ ORTAHİSAR Sokak

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ ŞEYHÜLEMA RECEPAĞA Caddesi

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ ŞEYHÜLEMA YAHŞİ Caddesi

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ TOPKAYA Sokak

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ YAZICIOĞLU Sokak

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ YEŞİLGÜL Sokak

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ YURDAKUL Sokak

KONYA KARATAY FETİH MAHALLESİ YUSUF İZZETTİN Sokak

KONYA KARATAY HACIVEYİSZADE MAHALLESİ HACIVEYİSZADE Sokak

KONYA KARATAY HACIVEYİSZADE MAHALLESİ MELİH Sokak

KONYA KARATAY HACIVEYİSZADE MAHALLESİ ŞEYHÜLEMA YAHŞİ Caddesi

KONYA KARATAY HACIVEYİSZADE MAHALLESİ YUSUF İZZETTİN Sokak

KONYA KARATAY HACIVEYİSZADE MAHALLESİ ZAFER Sokak

24.02.2022 13:00 – 24.02.2022 15:00 tarihleri arasında Bakım Çalışması nedeni ile

KONYA KARATAY İSMİL MAHALLESİ 22029. Sokak

KONYA KARATAY İSMİL MAHALLESİ 22039. Sokak

KONYA KARATAY İSMİL MAHALLESİ FİDANLIK Caddesi

KONYA KARATAY İSMİL MAHALLESİ GÖLBAŞI Caddesi

KONYA KARATAY İSMİL MAHALLESİ İSMİL Caddesi

KONYA KARATAY İSMİL MAHALLESİ KEKREKAŞI KümeEvleri

KONYA KARATAY İSMİL MAHALLESİ KONYA EREĞLİ Caddesi

24.02.2022 14:30 – 24.02.2022 16:00 tarihleri arasında Bakım Çalışması nedeni ile

KONYA KARATAY KARAKULAK MAHALLESİ ADANA ÇEVRE YOLU Caddesi

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ ADIM Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ AHAVEYN Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ AHMET GÜZEL Caddesi

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ AKSAY ÖNCEL Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ ALİ ŞERBETİ Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ ALKARANLI Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ AMASYA Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ BAKIMLI Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ BOSTANDERE Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ BOYDAŞ Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ ÇELİKKALE Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ DEFİNE Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ EMİRGAZİ Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ ERİŞKİN Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ GUFRANİ Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ HASOĞUZ Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ İNLİCE Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ KARAMAN Caddesi

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ PÜLÜMÜR Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ TAM Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ VEZİRPAŞA Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ YEGANE Sokak

KONYA KARATAY MENGENE MAHALLESİ YESRİP Sokak