Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GenelSON DAKİKA

AKP ve MHP’ye büyük istifa şoku!

AK Parti ve MHP'de 400 kişilik bir istifa şoku yaşandı. AKP ve MHP'den istifa edenler İYİ Parti saflarına törenle katıldı. 

AK Parti ve MHP’de bugün büyük bir deprem şoku yaşandı. AKP’li ve MHP’li 400 kişi bugün partisinden istifa ederek İYİ Parti saflarına katıldı. Toplu şekilde istifa edenler yeni partilerine İl binası önünde törenle katıldı.

AKP ve MHP’den isitfa ederek kendi partilerine katılan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, parilerine katılmak için daha çok kişinin olduğunu belirtti. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kırkpınar şunları söyledi;

“Üye sayımız her gün artıyor. Bugün 400 kişilik bir katılım oldu, önümüzdeki günlerde toplu katılımlar artarak devam edecek. Biz tüm teşkilatlarımızla birlikte sürekli halkın içindeyiz. İnsanlarımız samimiyetimize inandıkları için partimize teveccüh çok fazla” diye konuştu.

GELECEKTEN UMUDUNU KESMİŞ GENÇLERİMİZ VAR”

İYİ Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen törene katılım beklenenin üstünde olduğu için tören binadan sokağa taştı.

Parti il başkanlığı önüne kurulan kürsüden partisine yeni katılan üyelere seslenen Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, şu ifadeleri kullandı;

“Yüzlerce insan bugün burada İYİ’ler ailesine katılıyor. Geleceğinden umudunu kesmiş gençlerimiz var. Evine ekmek götüremeyen yurttaşlarımız, tenceresi boş annelerimiz, ay sonunu çıkaramayan memurlarımız, borç batağında yüzen esnafımız, kıt kanaat geçinen işçilerimiz, aldığı maaş hesabına yatar yatmaz eriyen asgari ücretlimiz, ahırı boş ve tarlasını ekemeyen çiftçilerimiz var. Bizler bu kötü gidişata son vermeye, bu uğurda gece gündüz demeden çalışmaya, toplumun her kesimine adalet ve eşitlik getirmeye, müreffeh bit toplum oluşturmaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, “Fikri hür vicdanı hür” bir nesil inşa etmeye yemin ettik” dedi.