Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alışverişte Trend Ürünler

5 litrelik Yudum, Komili ve Biryağ Ayçiçek yağı fiyatlarında böyle büyük bir indirim var mı? Bu fiyattan nereden alınır?

Bugün Migros 4 litrelik Ayçiçek yağı fiyatlarına zam yaptı. 79 TL’den sattığı 4 litrelik Turna marka Ayçiçek yağı fiyatını 99 TL’ye çıkardı. Bilakis A101, ŞOK ve BİM marketler Ayçiçek yağı fiyatlarında yapılan indirimleri geri çekti ve Aralık ayında zirve yapan fiyatlara geri döndü. Hal böyle olunca da vatandaş internet üzerinden özellikle Yudum, Komili ve Biryağ gibi markaların 5 litrelik Ayçiçek yağı fiyatlarını araştırmaya başladı.

Migros, A101, ŞOK ve BİM marketlerde Ayçiçek yağı fiyatları ile internet üzerinden satış yapan firmaların fiyatlarını kıyaslayanlar öyle fiyatlarla karşılaştı ki gözlerine inanamadı. Örneğin Migros marketlerde 4 litrelik Yudum Ayçiçek Yağının fiyatı 124 TL’den satılırken Trenyol üzerinden satılan 5 litrelik Yudum ve Komili Ayçiçek yağının fiyatı 69,90 TL olarak görünüyor. Aynı şekilde Orkide Ayçiçek Yağı Pet 5 LT 63,25 TL, Biryağ 5 lt Ayçiçek Yağı 67,95 TL olarak görünüyor. Peki, bu fiyatlar doğrumu? Doğruysa bu fiyattan nereden alınır? Hemen cevaplayalım;

Evet aslında bu fiyatlar doğru ama güncel değil… Aşağıda, 5 litre Yudum, Komili ve Biryağ Ayçiçek yağı fiyatlarının bu şekilde piyasalardan çok daha ucuza satıldığına dair Cimri.com sitesine ait bir link bulunuyor. Vatandaş bu linki arattığında karşısına Migros, A101, BİM ve Şok gibi zincir marketlerin fiyatlarından yaklaşık yüzde 60-70 daha düşük olduğu görülüyor. Peki, Ayçiçek yağını bu fiyatlardan hemen alabilir miyiz diye soracak olursanız onu da hemen kısaca cevaplayalım…

Yukarıda dediğimiz gibi evet fiyatlar, doğru, link doğru, evet gerçekten de cimri adlı alışveriş sitesinde bu fiyatlardan Ayçiçek katalogları var ama hemen belirtelim; Bu fiyatlar arama motorlarının maalesef bir algoritmasından kaynaklı olarak gösteriliyor. Yani arama motorunda sizler ‘’5 litre Ayçiçek yağı’’ diye arattığınızda ilk sayfada geçmiş günlere ait olan, bu fiyatların gösterildiği indirimli Ayçiçek yağı kategorisi açılıyor. Yani kısaca bu fiyatlar güncel olmadığından ve geçerlilik süresini kaybettiğinden dolayı böyle indirimler mevcut değildir.

https://www.cimri.com/market/sivi-yag-ve-zeytinyagi/en-ucuz-yudum-5-lt-teneke-aycicek-yagi-fiyatlari,7

2 Yorum

  1. Zincir marketlerin Emperyalist ulkelerin basta vatikan olmak üzere uygulamis oldukları ekonomik baskıyı firsat bilip,vatandasimizın en cok ihtiyac duydugu urünlete fahis fiyatlarla zam yapması, fiyatlarda oymamaya gitmesi ve bu firsatcili hareketini boykot ediyor, şok, bim, a-101 migros marketlerden alis verisimizi kestik.Öncelik Tarım kredi kooperatiflerine vermemiz ülkemiz acisından daha uygun.