Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Satılık ikinci el araba ilanlarıSON DAKİKA

Kelepir fiyatlara hemen araç almak isteyenler! Ziraat Bankası haciz koyduğu bu arabaları satılığa çıkardı!

Kelepir fiyatlara araç sahibi olmak isteyenler özellikle bankadan satılık otomobil ilanlarını takip ediyor. Bu bağlamda Ziraat Bankası bugün haciz koyduğu tüm binek ve ticari araçları uygun fiyatlara satışa sundu. Satışa sunulan otomobiller arasında PEUGEOT, SKODA, RENAULT, VOLKSWAGEN, BMW,  FORD, MINI COOPER, DACIA ve FIAT gibi seçkin markalara ait farklı modelleri bulunuyor. Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan bu arabalar, teklif usulü ile satışı yapılmakta olup, her bir ilan için minimum teklif fiyatları 500 TL’dir.

Ziraat Bankası şu anda 40 adet arabayı satışa sunmuş olup, her bir aracın fiyatı, yaşına, modeline ve duruma göre farklılık göstermektedir. Aşağıda, bankadan satılık tüm araçların modelleri ile birlikte satış fiyatları gösterilmiştir. Bu belirtilen ilanlarda yer alan araçlar için hemen teklif vermek ve satılık bu araçlar hakkında tüm detayları görüntülemeniz için aşağıda link verilmiştir. Belirtilen linke tıklayarak Ziraat Bankası’nın satılık araç ilanları sayfası üzerinden hemen teklifinizi verebilirsiniz.

İşte, 3 Şubat 2022 tarihi itibari ile Ziraat Bankası’ndan satılık otomobil ilanları…

Bu ilanlara hemen teklif vermek yada satılık bu araçlar hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için buraya tıklayınız