Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GenelSON DAKİKA

FETÖ elebaşı ile fotoğrafı bulunanların da fezlekelerinin meclise getirilmesi talebinde bulunuldu

Geçtiğimiz günlerde HDP’li bir milletvekilinin öldürülen bir PKK’lı teröristle çektirdiği bir fotoğraf sosyal medyaya sızınca o milletvekili hakkında hemen fazleke düzenlendi. Diğer taraftan FETÖ terör örgütü ele başı ile yanyana çekilmiş fotoğrafları çıkanların hakkında herhangi bir işlem yapmamasına tepki gösteren İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, ”Senin teröristin, benim teröristim diye bir şey olamaz”dedi. FETÖ elebaşı ile ABD’de fotoğraf çektirenlerin de fezleklerinin meclise getirilmesi gerektiğini savunan Çelebi, şu açıklamalarda bulundu;

”Terörist ile vekilin fotoğrafı olmaz, dağla irtibatı olan siyasi parti olmaz. Gelecek fezlekeye “evet” oyu vereceğiz ancak “FETÖ zombi” teşkilatının başındakiyle fotoğrafı olan vekillerin fezlekelerini de buraya bekliyoruz; onlar da yargılanmalıdır. Senin teröristin, benim teröristim olmaz.

Ülkemiz ve millî iradenin tecelligâhı yüce Meclisimiz terörden tamamıyla arınana kadar mücadelemiz sürecektir. Bilinsin ki halkımız, matematik hesapları uğruna suskunları oynayanlara da prim vermeyecektir, o hesaplar tutmaz, vatan masaya yatırılmaz; artık seçenek var.” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir