Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kültür Sanat

Ünlü komedyen Kevin Hart 4’üncü kez baba oldu!

Ünlü komedyen Kevin Hart 4’üncü bebeğin dünyaya gelmesi ile beraber endişelerini de dile getirdi. Yorgun bir baba olduğunu, çocuklarına harcadığı zamandan dolayı iş aktivitesi enerji potansiyelinin düştüğünü dile getirdi.
Komedyen, endişelerini People dergisiyle paylaştı ve hatta bu yeni gelişe kayıtsız kalmamak konusunda dikkatli olması gerektiğini hissettiğini itiraf etti.

“Bıkkın baba olmamaya dikkat etmeliyim. Bu 4. bebek. Doğum odasında ağlıyor musun? Hayır. Gördün, rutini biliyorsun.” Dedi.

Kevin Hart, ancak eve geldikten ve tüm ailesini bir arada gördükten sonra hayatının şokunu yaşadığını ifade etti. Hart, “Eve döndüğünüzde ve herkese gerçekten birlikte baktığınızda, o zaman başlıyor. Bakıp gittiğinizde, ‘Vay be, biz altı kişilik bir aileyiz. Köpekleri içeri attığınızda sekizdir. ‘ Benim için mesele ailemde bensiz veya bensiz yaşayan bir miras yaratmak ve inşa etmek. “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir