Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

14 Ocak 2022 vaka tablosu verileri açıklandı! Bakan Koca’dan tedbir açıklaması geldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gideren artan vaka sayılarına ilişkin son dakika uyarılarda bulundu.Omicron varyantının çok hızlı bir şekilde yayıldığına dikkat çeken Bakan Koca, ”tedbirlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” dedi. Sağlık Bakanlığı tarafından 14 Ocak 2022 vaka verileri açıklandı. İşte detaylar…

Son bir hafdadır 70-80 bin arasında vaka sayıları açıklanıyor ve bununla beraber hastanelerde ki yatış oranlarında büyük bir artış var. Günlük vaka sayıları ile ilgili uyarılarda bulunan Koca, kendi twitter hesabı üzerinden şu açıklamalarda bulundu;

”Omicron varyantının bulaşma hızı çok yüksek. Kişisel koruyucu tedbirlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Aşı, maske ve mesafe en önemli gücümüz. Maskeyi kalabalık ortamlarda aklımızdan da yüzümüzden de çıkarmayalım” dedi.

Bilindiği gibi, Turkovac’ın primer aşılama Faz 3 sonuçları bilim insanları tarafından açıklandı. Bu sonuçlar, Turkovac’ın, karşılaştırıldığı inaktif aşıdan daha etkili olduğunu göstermiştir. Turkovac’ı bekleyenler, yerli aşıya güvenleri artmış olarak aşılarını yaptırabilirler.