Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alışverişte Trend Ürünler

2 litre Komili Sızma Zeytinyağı fiyatını 84,90 TL olduğunu duyan koştu!

Türkiye’de Ayçiçek yağı ve zeytinyağı fiyatları en çok araştırılanlar arasında yerini aldı. Migros, BİM, ŞOK ve A101 market gibi zincir marketlerde bile yaklaşık 137 TL’den satılan 2 litrelik Komili Zeytinyağı fiyatından büyük indirim kampanyası başlatıldı ve 2 litre Komili Ege Sızma Zeytinyağı 84,90 TL’den Natürel Sızma Zeytinyağı ise 89,95 TL’den satışa sunuldu.

Peki, 2 litrelik Komili Sızma Zeytinyağı hangi markette 84,90 TL’den satılıyor? Piyasalarda 6 Ocak 2022 itibari ile zeytinyağı fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

İnternet üzerinden satış yapan bazı market ve gıda toptan bayileri bazı ürünlerde büyük indirim yapıyor. Bu haftanın indirim şampiyonu ise sızma zeytinyağı oldu. Trendyol alış veriş sitesinde satış yapan bir firma 2 litre Komili Sızma Zeytinyağı fiyatını 84,90 TL’ye kadar düşürdü. Sınırlı sayıda olduğu belirtilen bu zeytinyağını tükenmeden almak için aşağıda bir link verdik. Belirtilen linki kopyalayıp aratabilirsiniz.

Piyasalarda güncel zeytinyağı fiyatları ise şöyle;