Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GündemSON DAKİKA

Nakit, temel gıda, bebek bezi ve maması yardımı için başvuru ekranı açıldı!

Yardıma muhtaç olan aileler için sosyal yardımı başvuru ekranı açıldı. Başvuru yapan ihtiyaç sahibi ailelere Nakit yardımı, temel gıda, kıyafet, eşya, bebek bezi ve bebek maması yardımı yapılacak. Yardım başvuruları için başvuru ekranı açıldı. Başvuru formu için aşağıda link verilmiştir.

Peki, hangi kurum nakit yardımı, temel gıda yardımı, eşya yardımı, bebek bezi ve bebek maması yardımı yapıyor? Başvurular nereye ve nasıl yapılacak? Bu sosyal yardım ilanına kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar…

KARAKIŞ DESTEĞİ PAKETİ BAŞVURU FORMU

İzmir Büyükşehir belediyesi Karakış Destek Paketi adı altında tüm ihtiyaç sahiplerine yukarda belirttiğimiz sosyal yardımlar yapılacak. Hemen başvuru yapmak için aşağıda belirtilen linki tıklayınız ve ardından, açılan başvuru formunu eksiksiz doldurup gönder butonuna basınız.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Nakit yardımı, temel gıda yardımı, kıyafet yardımı, eşya yardımı veya bebek bezi ve bebek maması yardımı almak için belirtilen bir şart bulunmuyor. Yardım almak için belirtilen linki tıklayınız veya 444 40 35 telefon numarasını arayınız..

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kara Kış Paketi almak için hemen BURAYA TIKLAYINIZ