Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alışverişte Trend Ürünler

Akaryakıt alanlar için büyük kampanya! Benzin, motorin veya LPG alanlara 10 bin TL hediye

Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarından benzin, motorin veya otogaz alanlar için büyük bir hediye kampanyası başlattı. Bu bağlamda Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt alanlar 10.000 TL akaryakıt çeki, 1 adet Maximus Motor Yağı, 2 adet antifriz ve adam kiti kazanma şansını yakalayacak.

Petrol Ofisi hediye kampanyası başladı ve 30 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyadan faydalanmak için kampanya katılım formunu doldurup aşağıda verilen e-mail adresine göndermeniz gerekiyor. Peki, Petrol Ofisi kendisinden akaryakıt alanlara tam olarak kaç kişiye neler hediye ediyor? Kampanyaya katılma şartları nelerdir? İşte tüm detaylar…

VERİLECEK HEDİYELER

Kampanya sonunda yapılacak çekilişte katılımcılar arasından,

10 kişi, “10.000 TL Değerinde Petrol Ofisi Yakıt Hediye Çeki”

10 kişi, “Maximus Motor Hediye Paketi”(1 teneke Maximus motor yağı (18LT) ve 2 te-neke Maximus antifriz (16LT)

100 kişi, “Maximus Hediye Kiti” (1 adet Maximus logolu yelek, 1 adet Maximus logolu çanta, 1 adet Maximus logolu battaniye, 1 adet 1 litre çelik termos, 1 adet Maximus logolu bere/boyunluk, 1 adet Maximus logolu şapka, 1 adet Maximus logolu anahtarlık) kazanma şansı yakalayacaktır.

Kampanyaya Katılım

Türkiye genelinde “maximusadam.com” web sitesindeki hizmet ve tanıtım videolarını iz-ledikten sonra, kampanya katılım formunu ad-soyadı-adres-telefon-e-mail bilgileriyle 30 Aralık 2021 tarihine kadar eksiksiz dolduranlara 1 çekiliş hakkı verilecektir. 7 Ocak 2022 tarihinde yapılacak çekilişin sonuçları 12 Ocak 2022 tarihinde Takvim Gazetesi’nde duyurulacaktır.

Siz de hem Selim Yuhay tarafından araç kabini yenilenecek talihli kişilerden olma şansını hem de özel hediyelerle dolu kampanyaya katılma hakkını elde etmek için yarışmaya baş-vurmayı unutmayın.