Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EkonomiSON DAKİKA

Kamu çalışanlarına yüzde 30-35 zam yapıldı bilgisi doğru değil!

Memurlara %30-35 zam yapıldı haberlerine dikkat! Ocak'ta %30-35 zam bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Söz konusu "kümülatif" artış, 2 altı ayın birikimli toplamı. Ocak'ta memura ve emekliye %30-35 zam yok! Ayrıca Ocak'ta enflasyon %30 olursa maaşlar yerinde saymış olacak.

Kamu çalışanlarına yüzde 30-35 zam yapıldı iddiaları ortaya atıldı hatta birçok haber sitesi bu yöndeki iddiaları manşetlerine taşıdılar. Lakin kamu çalışanlarının maaşlarına bu miktarlarda zam yapıldığı bilgisi doğru değildir zira maaş zamları ile ilgili henüz ortada söylem ve iddialardan başka birşey yoktur.

Bakanlık, Memur-Sen ile görüşmesinin sonrasında tüm kamu çalışanları için yapılacak bir sosyal refah düzenlemesi üzerinde çalışıyor ve zam oranı henüz belirlenmedi…

Ayrıca bu maaşlara yüzde 35 zam yapıldığını iddia eden kanallar bu zam oranlarını müjdeymiş gibi duyuruyor. Halbuki son 4 ay içerisinde tüm tüketim ürünleri resmen katlandı. Ayrıca bu kadar zam verilse bile zaten 1 ayda gelecek olan zamlar bu verilenide eritip gidecektir.