Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

70 yaşındaki koronavirüs hastası kadına ilaç verilmediği iddiası!

Esenyurt ’ta 70 yaşında ki bir kadına Koronavirüs teşhisi kondu ve evine gönderildi. Ancak iddiaya göre Sağlık Bakanlığı ilaç da, filyasyon ekibi de göndermedi. 30 kişinin yaşadığı apartmanda herkes iç içe… Aile ise Sağlık Bakanlığından kimseye ulaşamamaktan şikayetçi.

Koronavirüs olmuş yaşlı kadın için ilaç bekliyorlar ama kapılarını kimse çalmadı. 70 yaşında ki Fatım Erkan 1 hafta önce Kovid-19 tanısı konularak evine gönderilmişti. Soğuk algınlığı gibi hafif belirtilerle, şeker hastası felçli kadını evine gönderen Sağlık Bakanlığı bir haftadır ne ardı ne de sordu.

Erkan ailesi aynı apartmanda yaşayan 3 hane. 3 hanede 30 kişi yaşıyor. Ailenin en yaşlı büyüklerinden olan Fatım tam bir hafta önce hastalandı. Hastaneye giden Fatıma Koronavirüs tanısıyla hastaneye gönderildi. 70 yaşında ki kadının durumu gittikçe ağırlaştı. Ama iddiaya göre Sağlık kurumlarından bir kişi bile gelip hastanın durumuna bakmadı. Aile sürekli Sağlık Bakanlığı ile iletişime geçmeye çalışıyor. Çünkü 30 kişinin 30’u da Fatım Erkan ile temas halinde.

Sağlık Bakanlığı’nı aradıklarında her seferinde ‘’kaydınızı aldık’’ yanıtı alan kadının çocukları ‘’insan bir gelir bir kere bakmaz mı?’’ diyerek sitem ediyor.

Korona hastası kadına 8 çocuğu ve gelini bakıyor. Onlarda da virüs belirtileri olmasına rağmen gelen giden yok. Üstelik aileye Bakanlıktan kimsenin dışarıya çıkma uyarısı yapılıyor. Ama çalışan aile bireyleri, çalışmadan etmeden nasıl eve ekmek alacaklarını soruyorlar. ‘’Ben maaşımı alırken her ay vergimi peşin veriyorum. Ama devlette bizleri böyle ölüme terk etmesin’’ diye seslendiler…

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir