Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EmlakSON DAKİKA

Çok uygun fiyata ev almak isteyenlere Vakıfbank’tan duyurdu! Ayda sadece 1478 lira taksitle satılık daire ilanı!

Piyasalardan daha uygun fiyata ev almak isteyenler kamu bankaların yayınladığı satılık daire ilanlarına bakıyor. Bu bağlamda Vakıfbank, doğalgazlı, krediye uygun 92 metrekare kullanım alanına sahip daireyi peşinatsız 1478 liradan taksitle satışa çıkardı.

Daire, Vakıfbank Genel Müdürlüğü tarafından 90 bin TL’ye satışa çıkarılmış olup, açık teklif usulü ile satılmaktadır. Bu ilana verilecek en düşük teklif miktarı 2 bin TL’dir. Sizde bu ilana teklif vererek toplam 92 bin TL’ye bu evi satın alma şansını yakalayabilirsiniz. Bu şekilde, peşinat kullanmadığınız takdirde aylık sabit taksit ücretleri yuvarlak hesap 1478 liraya geliyor. Peki, kaçıncı katta ve genel durumu nasıl? Kaç odası var? Bu dairenin satışını hangi Vakıfbank şubesi yapıyor? Asansörü var mı? İşte detaylar…

Daire, Vakıfbank Genel Müdürlüğü tarafından 90 bin TL’ye satışa çıkarılmış olup, açık teklif usulü ile satılmaktadır. Bu ilana verilecek en düşük teklif miktarı 2 bin TL’dir. Sizde bu ilana teklif vererek toplam 92 bin TL’ye bu evi satın alma şansını yakalayabilirsiniz. Bu daireye henüz teklif veren olmadı. İlk teklifi siz vermek istiyorsanız aşağıda verilen linki tıklayınız. Gelelim, satılık bu konutun genel özelliklerine;

DAİRENİN GENEL DURUMU

Taşınmaz binanın bodrum katında bina girişine göre binanın sağ ön ve sağ ön yan tarafında yer almakta olup Kuzey ve doğu olmak üzere 2 cephelidir. Kat irtifakına esas tapuya tescilli mimari projesine göre brüt 92 m2 kullanım alanlıdır. Daire; salon, 1 oda, mutfak, banyo+wc, antre, 3 adet kiler ve 1 adet taşlıktan oluşmaktadır. Taşınmazın inşaat seviyesi %77 olarak hesaplanmıştır. Kat mülkiyetlidir. Asansör bulunmamaktadır.