Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

Almanya’nın nükleer savaş için gizli hazırlığı!

13 Ekim’de, Alman Hava Kuvvetleri ve NATO ortakları, nükleer bir savaş durumunda manevralar yapmak için Stalwart Noon adlı gizli bir tatbikat yürütüyor. Manevralara nükleer silah taşıyabilen Tornado avcı-bombardıman uçakları katılıyor. Tatbikatlar, Amerikan B61 hidrojen bombaları için alternatif bir depolama alanı olarak kabul edilen Nörfenich hava üssünde gerçekleştiriliyor.

Bu savaş başlıklarının Rheinland-Palatinate’deki Büchel’e dayandığına inanılıyor. Aynı zamanda, Patriot hava savunma sistemleri yardımıyla hava sahasının savunmasının uygulandığı bu üste Boyun Eğmeyen Muhafız tatbikatı yapılıyor.

Tatbikatın bir parçası olarak, ordu, nükleer silahların yer altı depolama tesislerinden güvenli bir şekilde çıkarılmasının yanı sıra bunların uçaklara taşınması ve yerleştirilmesi için pratik yapıyor. Eğitim uçuşları mermi olmadan yapılmaktadır.

NATO ülkeleri nükleer savaş tehdidinin artık her zamankinden daha yüksek olduğunun farkında. Bunun ana nedeni, ABD’nin Orta Menzilli ve Daha Kısa Menzilli Füzelerin Ortadan Kaldırılmasına İlişkin Anlaşmadan çekilmesi ve START 3’ün uzatılmasına ilişkin şüphelerdi.

Askeri uzmanlar, işlerin yeni bir silahlanma yarışına geleceğine inanıyor. Amerika Birleşik Devletleri halihazırda silahlar ve orta menzilli füze konuşlandırmaları geliştiriyor.

Eylül ayında, 25 Eylül’de Baltık semalarında önlenen Amerikan B-52 bombardıman uçaklarının Kaliningrad’a saldırdığı öğrenildi . Ayrıca bombardıman uçaklarının Karadeniz boyunca sahte bir saldırı düzenlediği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir