Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GenelSON DAKİKA

Bir inat uğruna yaz saati uygulaması devam ediyor

OKAN GAYTANCIOĞLU (Edirne Milletvekili) -Damat gitti, yıkıp gittikleri bitmedi. Bir inat uğruna yaz saati uygulaması devam ediyor; vatandaşlarımız gece karanlığında işe gitmek zorunda kalıyor, çocuklarımız kör karanlıklarda okula gitmek için evlerinden çıkıyor. Türkiye’mizin en batısındaki il olarak, Edirne’deki bu ipe sapa gelmez kararın, inatçılığın zararını 2 katı yaşıyoruz. Bu akılla elektrikten tasarruf edilmesi mümkün değil.

Siz, elektrikten tasarrufu düşünmeyin, yaptığınız zamlar sayesinde vatandaş her şeyden tasarruf yapmak için canını dişine takmış durumda. Sayenizde vatandaş bir ampulü yakmak için 3 defa düşünüyor, ampule bakmaktan nefret etmiş durumda. Vatandaşlarımız, gördüğü ampulü söndürme refleksi kazandı, ilk seçimde zararlı ışık yayan AKP ampulünü söndürecek.

Bir an önce abuk sabuk yaz saati kararından dönün. Vatandaşı zaten soğuğa, açlık sınırında yaşamaya mahkûm ettiniz, vatandaş, elektriği yakamaz durumda, karanlıkta sokağa çıkmak, işe, okula gitmek zorunda kalmasın.