Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

Geçen yıl 1 kilo fındık 3,5 dolar iken şimdi nasıl 2,5 dolar oluyor?

MUSTAFA ADIGÜZEL (Ordu Milletvekili) – Ordu’da “Rüzgâr Mustafa” lakaplı vatandaş sordu “Ben geçen yıl gübre 1.100 TL’ye aldım, fındığı 26 TL’ye sattım. Şimdi, gübre 2.200, fındık 26’dan 23’i düştü. Ben bu hesabı anlayamadım Vekilim.” dedi. Ben de “Bunu gidince iktidar partisi vekillerine sorarım.” dedim. Arkadaşlar, geçen yıl 1 kilo fındık 3,5 dolar iken şimdi nasıl 2,5 dolar oluyor? Onu aranızda anlatacak bir matematik ya da fizik hocası varsa dinlemek isteriz.

Çatalpınar ilçesinden Ergun Çelik amca aradı, TMO’nun Çatalpınar’da alım ofisi yok, Çamaş’ta da yok ve fındığını Fatsa’ya götürmek zorunda; 400-500 TL yol masrafı var, oraya götürüyor, bir de fındığı ezik büzük diye geri çevriliyor, gerisin geriye dönüyor.

Derhâl ilçelerdeki birimlere alım ofisleri kurun ve vatandaşın fındığını geri çevirmeyin. Bu ülkeye ve çiftçiye ettiğiniz zulmün hesabını er ya da geç vereceksiniz.