Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EmlakSON DAKİKA

Vakıfbank’tan 85 bin TL’ye 281 metrekarelik satılık müstakil ev

281 metrekare büyüklüğünde ki müstakil ev 85 bin TL’ye Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Vakıfbank’ın resmi internet sayfasında satılığa çıkarılan bu ev, 2 adet oda, 2 hol/mutfak nişi, banyo ve balkondan oluşmaktadır.

Vakıfbank satılık gayrimenkul sayfasında yer alan bu müstakil ev, banka tarafından açık teklif usulü ile satılmakta olup, bu evi almak için minimum 2 bin TL teklif vererek 87 bin TL’ye sahip olabilirsiniz. Teklif vermek için aşağıda verilen linki tıklayınız… Peki, Vakıf Bankasından satılık bu evin genel durumu nasıl? Nerede ve hangi lokasyonda bulunuyor? İmar durumu nedir? İşte detaylar…

GENEL ÖZELLİKLER

Taşınmaz Kerpiç Bir Katlı Ev vasıflı olup, 127 m2 yüzölçümüne sahip arsa üzerinde yer almaktadır. Parsel üzerinde, cins tahsisine konu, kadastro paftasına göre 34 m2 alanlı, 1 katlı olarak belirtilmiş olup mahallinde bodrum (34 m2) +zemin (34 m2) +1 normal kat (37 m2) olmak üzer toplam 105 m2 alanlı olarak inşa edilmiş, ayrıca söz konusu yapının bitişiğine bodrum (88 m2) +zemin (88 m2) olmak üzere toplam 186 m2 alanlı iki katlı yığma/ahşap yapı inşa edilmiştir.

A) Bodrum+zemin+1 normal katlı yapı: Cins tahsisine konu söz konusu yapı parselin kuzeyinde konumlu olup kadastro paftasına göre zemin kat brüt 34 m2 alanlıdır. Mahallinde yapılan incelemelerde söz konusu yapının bodrum kat (34 m2), zemin kat (34 m2), 1. normal kat (37 m2) olmak üzere toplam 3 katlı (105 m2), ahşap/yığma yapı tarzında inşa edilmiştir. Bodrum katı; garaj, zemin katı (bitişiğindeki bina ile bağlantılı); 1 adet oda, hol/mutfak nişi ve banyo, 1.normal katı; 1 adet oda, hol ve balkon hacimlerinden oluşmaktadır.

Adres: KÜTAHYA, HİSARCIK, EYHLER (HAKSIZHASAN) KÖYÜ, MEYDANLIK SOK NO:1

Yetkili Şube: Vakıfbank Simav Şubesi