Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EmlakSON DAKİKA

Halkbank’tan 56 Bin 700 TL’ye satılık 120 metrekare müstakil ev

Halkbank’tan satılık kelepir fiyatına daireler kapış kapış gidiyor. Özellikle 100 bin TL’ye kadar olan daireler çok daha fazla rağbet görüyor. Bugün buna benzer bir daire daha satışa girdi. Halkbank’tan 120 metrekare müstakil 2+1 ev satılığa çıkarıldı.

Halk Bankasında satılık bu daireyi almak için 1.700 TL teminatınızın olması yeterli. Halkbank tarafından satılan bu konut, Halk Bankası’nın resmi internet sayfası üzerinden açık teklif usulü ile satılmakta olup, 1.000 TL fiyat artırarak bu daireye toplam da 57 bin 700 TL’ye sahip olma şansını elde edebilirsiniz. Bunun için aşağıda belirtilen linki tıklamanız ve Halk Bankasında bir hesabınızın olması yeterli.

Peki, banka tarafından 56 bin 700 TL’ye satışa konulan bu ev nerede? Genel özellikleri nedir ve ne durumda? Başvurular için hangi Halkbank şubesine gitmeniz gerekiyor? İşte tüm detaylar…

DAİRENİN GENEL DURUMU

124 Ada 5 Parsel; 226,26 M² Yüz Ölçümlü Bahçe Nitelikli Taşınmaz Ve Üzerinde Konumlu Tek Katlı Betonarme Bir Yapıdır. Taşınmaz Düzgün Olmayan Dikdörtgen Formunda Köşe Başı Parseldir. Taşınmazın İmar Planına Göre Kuzey Yol Cephesi 13,81 Metre, Batı Yol Cephesi 16,47 Metre Olup Kuzey Cephedeki Yol Henüz Açılmamış Durumdadır. Değerleme Konusu Taşınmazın Üzerinde Konumlu Yapının Yerinde Yapılan İncelemede Yaklaşık 120 M2 Alana Sahip Olduğu Tespit Edilmiştir. Binanın Dış Giriş Kapısı Demir Doğramadır. Dış Cephesi Dış Cephe Boyalıdır.

No: 24729
Hisse: TAM
Kategori: Konut
Konut Tipi: Müstakil Ev
İl: Bitlis
İlçe: Merkez
Adres: İnönü Mah. Kürüm Sok Mevkii 124 Ada 5Nolu Parsel Merkez /Bitlis
Ada: 124