Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EkonomiSON DAKİKA

Motorin fiyatlarına toplam 64 kuruş yine zam geldi!

Sadece 4 gün içinde motorine 41 kuruş + 23 kuruş olmak üzere toplamda 64 kuruş zam geldi. Öngörülebilir bir krizdi ancak hükümetin bu konuya ilişkin herhangi bir çalışması bulunmuyor. Halk kesimleri kimsesiz durumda, özellikle çiftçiyi dolayısıyla bizleri zor günler bekliyor.

Son 1 haftada yaşanan kur atağı henüz akaryakıt fiyatlarına yansımadı. Yılbaşında akaryakıtta çift haneli tutarları göreceğiz. Akaryakıttaki zam dalgası enflasyonu kamçılayacak. Son yılların en sert kışı yaklaşıyor.

Akaryakıta gelen son zam hakkında açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘’Milletimiz kaderine terk edilmiştir’’ dedi ve yarın tüm belediyelere davet mektubu göndereceğini ve bu millet için birlikte ne yapabileceklerini konuşacaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, şu açıklamalarda bulundu;

Akaryakıta yine zam geldi. Kara Kış Fonu hemen kurulmalı, hemen! Tüm enerji sektörü paydaşlarına ve belediyelerimize yarın davet mektubu göndereceğim. Bu millet için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere acilen toplanmamız lazım. Milletimiz kaderine terk edilmiştir!

Zam haberini duyan yurttaşlar akaryakıt kuyruğuna girdi! Engin Özkoç: Tarih yazsın, AKP döneminde motorin – benzin kuyruğu