Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alışverişte Trend ÜrünlerGenel

2021’de Altın Takı Trendleri

Altın her zaman takı için en popüler metal olmuştur ki, kostüm takı kullanıcıları bile altın bir kolyenin parıltısını tercih ediyor gibi görünmektedir. Modaya uygun mücevherlerde gelişen şey, 2021’in güncel trendleridir. Birden fazla bağlantı, geometrik tasarım ve yumuşak doğrusal desenler, kıyafetinizi biraz gösterişle tamamlamaya geldiğinde en popüler tasarımlar haline geldi. Aradığınız son rötuş olacağından emin olan en trend takı stillerinden birkaçını bir araya getirdik.

Ataç Bağlantıları

Uzun ama zarif bağlantılar, 2021’de şık küpeler için gidilecek yol gibi görünüyor.

Her türlü zoom veya skype görüşmesi için mükemmel ifade parçaları – bu teknolojik dünyada tek yükselen iletişim yolu.

Birçok tasarımcı, popüler ataş bağlantısını kullanarak zamansız ve zarif küpeler yaratıyor ve her bir parça kendi yolunda benzersiz.

Altın zincirler

Modaya uygun, modaya uygun bir kolye istemek söz konusu olduğunda, tıknaz zincirler gitmenin yoludur.

Özellikle basit bir tılsım veya incilerle süslendiğinde, zincir benzeri kolyeler gerçekten basit bir kıyafeti bile pop yapabilir.

inciler

Klasik inci takı modası bir süredir moda dünyasında bir kez daha yükseliyor, ancak 2021’deki fark, altınla eşleşmesi ve incinin benzersiz şekilde yerleştirilmesidir. İster ilginç şekil ister farklı stiller olsun, 2021’in amacı klasik inci görünümüne küçük bir dokunuşla aşık olmanızı sağlayacak.