Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GenelSON DAKİKA

Otelde ölü bulunan Sedanur’un ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada 1 kişi tutuklandı!

24 yaşında ki Sedanur Şen’in otel odasında ölü bunması ile ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. O genç kızın yanında bulunan Serdar Yazıcı taksirle öldürme suçunda tutuklandı!

Sedanur Şen 8 Eylül 2021 akşamı otele yürüyerek girdi. Ertesi gün bedeni ceset torbasından çıkarıldı. Yanında bulunan Serdar Yazıcı için günler sonra tutuklama kararı çıktı.

24 yaşında ki Sedanur Şen, İstanbul Maltepe’de bulunan bir otelde hayatını kaybetti. Genç kızın yanında arkadaşı Serdar Yazıcı vardı. Yazıcı ilk ifadesinde kız arkadaşının uyuşturucu aldığını ifade etti. Nöbetçi mahkemece Yazıcı’nın adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına savcı itiraz etti.

Şen’in ailesi kızının arkadaşı Serdar’ın suçladı. Şen’in babası ‘’onu bile bile sırf uyuşturucu madde almak için otel odasına götürüyor’’ dedi.

15 Eylül’de gözaltına alınan Serdar Yazıcı üzerinde uyuşturucu bulunduğu için uyuşturucu ticaretinden tutuklandı. Sedanur’un ölümüne ilişkin ifadesi ise yeni alındı. Zanlı yazıcı ‘’ben ona uyuşturucu vermedim. Kullandığı maddeden mi yoksa başka bir şeyden mi öldüğünü bilmiyorum’’ diyerek hakkında ki suçlamaları reddetti.

Mahkeme şüpheli Serdar’ın taksirle adam öldürmekten dolayı tutuklu yargılanmasına karar verdi.